Zabava arhiva vesti 09.03.2016

Odmalena trzao na glumice: Milan Kalinić otkrio s kim se prvi put poljubio (video)

Svet 09.03.2016
Voditelj Milan Kalinić otkrio je u emisiji Ami G Show da se prvi put poljubio u osnovnoj školi i to sa danas poznatom glumicom. “Katarina Žutić je bila prva devojka sa kojom sa se poljubio u usta. Sećam se da sam bio peti razred. Kasno mi se desio… »

Šimon Peres uručio nagradu Naomi Kembel

RTV 09.03.2016
JAFA - Model Naomi Kembel dobila je nagradu "Žene predvode promenu" od bivšeg predsednika Izraela Šimona Peresa prilikom obeležavanja Međunarodnog dana žena u Peresovom centru za mir u Jafi. "Drago mi je što sam ovde. Ja živim za danas i ne… »

Odlazak „petog Bitlsa”

Politika 09.03.2016
Slavni britanski producent Džordž Martin, koji je učestvovao u stvaranju i snimanju gotovo svih ploča liverpulskog benda, preminuo je u 90. godini. Jedan od najznačajnijih britanskih producenata, aranžera i kompozitora Džordž Martin preminuo je u… »

Evo dokaza: Keba ne voli Severinine pesme!

Blic 09.03.2016
Po Kebinoj reakciji reklo bi se da nije ni čuo za pesmu "More tuge" koju njegova snajka izvodi sa Sašom Matićem, ili mu možda ova numera baš ne prija? Dragan Kojić Keba prisustvovao je sinoć koncertu Saše Matića u Areni, na kojem je jedna od… »

Pršte varnice na Farmi: Goga saznala da se Dušica ljubila sa Filipom, pa pobesnela

Svet 09.03.2016
Iako je Dušica tvrdila da se nikad neće ponovo petljati sa Filipom, javila se sumnja da je to prekršila. Naime, do Goge je došla priča da su se Dušica i Filip ljubili ispod peškira što je iznerviralo obe devojke. “Ja više neću da budem s tobom… »

Bilu Vajmenu dijagnostifikovan rak

RTV 09.03.2016
LOS ANĐELES - Nekadašnjem basisti Roling stonsa, Bilu Vajmenu, dijagnostifikovan je rak prostate ali se očekuje njegov potpuni oporavak, saopštila je služba za odnose sa javnošću benda Roling stons. U saopštenju se navodi da je 79-godišnji Vajmen… »

Autori "realne" Barbie napravili i Kena (FOTO)

MTV Srbija 09.03.2016
Autori Lammily, "realne" Barbie lutke, su objavili i svoje novo delo - dečaka. Umetnik i istraživač Nickolay Lamm je napravio "realne Barbie" sa proporcijama tela prosečne devetnaestogodišnje devojke u Americi. Lammily ima opušteniju odeću, kao i… »

Hiljade trudnica u regionu lepe četkice na svoj stomak

Radio 021 09.03.2016
Mnogi roditelji žele da razviju talente svoje dece, ali neke mame su otišle korak napred i pomogle svojoj nerođenoj deci da naprave svoje prve slike. Trudnice, snimane za film "Nerođeni umetnici" pokazale su novi metod za to. Četkice se umaču u… »

Farmeri još ne znaju da je Gospoda preminuo: Pogledajte kako ga pozdravljaju (VIDEO)

Tračara 09.03.2016
Ne znajući da je Ekrem Jevrić preminuo, farmeri Miki Mećava i Goga Aleksić uputili su mu pozdrave. Naime, Ekrem je dok je boravio na imanju često voleo da pozdravlja svoje sinove, suprugu Igbalu i mnoge prijatelje. To je inspirisalo Gogu i Mikija da… »

Na hiljade ljudi prati pomračenje sunca u Indoneziji

B92 09.03.2016
Potpuno pomračenje sunca počelo je danas iznad Indonezije gde je pristiglo nekoliko hiljada turista iz celog sveta da bi prisustvovali ovom retkom prirodnom fenomenu, koji će biti obeležen plemenskim ritualima i brojnim svečanostima. Mesec se… »