Zabava arhiva vesti 09.03.2016

Milan Kalinić otkrio: Moj prvi poljubac je bio sa Katarinom Žutić

Blic 09.03.2016
Voditelj i glumac Milan Kalinić otkrio je u emisiji "Amidži šou" interesantan detalj iz privatnog života. Kada ga je voditelj Ognjen Amidžić upitao kada je prvi put poljubio devojku, Kalinić je otkrio da je to bilo u osnovnoj školi. - Katarina… »

Šimon Peres uručio nagradu Naomi Kembel

Press 09.03.2016
Model Naomi Kembel dobila je nagradu "Žene predvode promenu" od bivšeg predsednika Izraela Šimona Peresa prilikom obeležavanja Međunarodnog dana žena u Peresovom centru za mir u Jafi. Foto:Tanjug "Drago mi je što sam ovde. Ja živim za danas i ne… »

Odlazak „petog Bitlsa”

Politika 09.03.2016
Slavni britanski producent Džordž Martin, koji je učestvovao u stvaranju i snimanju gotovo svih ploča liverpulskog benda, preminuo je u 90. godini. Jedan od najznačajnijih britanskih producenata, aranžera i kompozitora Džordž Martin preminuo je u… »

HIT Evo šta je Sandra Afrika odgovorila nepoznatom mladiću na poziv za matursko

Blic 09.03.2016
Mladić koji je pre dva dana pozvao Sandru Afriku na matursko veče, konačno je dobio odgovor od pevačice. Pročitajte i: HRABRO Mladić pozvao Sandru Afriku na matursko veče Šta mu je Sandra poručila, i kako je on reagovao, pogledajte u novoj… »

Ljubavni Trougao Na Farmi: Dušica se ljubila sa Filipom, Goga napravila haos

Kurir 09.03.2016
Ljubavni trougao na Farmi između Dušice, Filipa i Goge se nastavlja iako je Dušica kategorički tvrdi da nikada više neće imati sa Filipom. Naime, do Goge je došla priča da su se Dušica i Filip ljubili ispod peškira što je iznerviralo obe… »

Bilu Vajmenu dijagnostifikovan rak

RTV 09.03.2016
LOS ANĐELES - Nekadašnjem basisti Roling stonsa, Bilu Vajmenu, dijagnostifikovan je rak prostate ali se očekuje njegov potpuni oporavak, saopštila je služba za odnose sa javnošću benda Roling stons. U saopštenju se navodi da je 79-godišnji Vajmen… »

Autori "realne" Barbie napravili i Kena (FOTO)

MTV Srbija 09.03.2016
Autori Lammily, "realne" Barbie lutke, su objavili i svoje novo delo - dečaka. Umetnik i istraživač Nickolay Lamm je napravio "realne Barbie" sa proporcijama tela prosečne devetnaestogodišnje devojke u Americi. Lammily ima opušteniju odeću, kao i… »

Hiljade trudnica u regionu lepe četkice za svoj stomak, kada vidite zašto, ostaćete prijatno iznenađeni!

Večernje novosti 09.03.2016
Mnogi roditelji žele da razviju talente svoje dece, ali neke mame su otišle korak napred i pomogle svojoj nerođenoj deci da naprave svoje prve slike. Mnogi roditelji žele da razviju talente svoje dece, ali neke mame su otišle korak napred i pomogle… »

Nisu znali da je preminuo: Farmeri pozdravljali Ekrema Jevrića

Blic 09.03.2016
Učesnici Farme nisu znali da je Ekrem Jevrić preminuo 4. marta u Njujorku. Miki Mećava i Goga Aleksić sinoć su na imanju u Lisoviću pred kamerom pozdravili Ekrema Jevrića. Pročitajte i: Ekrem Jevrić iznenada umro Objavljen video sa Ekremove… »

Na hiljade ljudi prati pomračenje sunca u Indoneziji

B92 09.03.2016
Potpuno pomračenje sunca počelo je danas iznad Indonezije gde je pristiglo nekoliko hiljada turista iz celog sveta da bi prisustvovali ovom retkom prirodnom fenomenu, koji će biti obeležen plemenskim ritualima i brojnim svečanostima. Mesec se… »