Arhiva vesti 10.03.2016

Kiša U Celoj Zemlji: Srbija strahuje: Čeka li nas "ruska prognoza"? RHMZ: Posledice kiše tek sutra, nova opasnost u SUBOTU

Blic 10.03.2016
Kiša danas pada u većem delu Srbije, a u većini krajeva za 24 sata očekuje se količina padavina od 20 do 30 mm po kvadratnom metru, na zapadu i jugozapadu lokalno i više. Građani područja koja su nedavno pogođena poplavama strahuju da im preti… »

Đorđević: I bolje od drugih znam kvalitet Zvezde

Mondo 10.03.2016
Trener Panatinaikosa pre važnog meča u Kombank areni ne želi da koristi reči kao što su "dug" ili "osveta". Aleksandar Saša Đorđević prvi put je u Beogradu kao gostujući trener. Selektor reprezentacije Srbije stigao je u rodni grad na čelu… »

Srbija može računati na ekonomsku i političku podršku Rusije

Dnevnik 10.03.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se u Moskvi s predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom. Nikolić je zahvalio Putinu za sve što je učinio za Srbiju, a Putin je istakao. da dve zemlje imaju istorijski dobre odnose. Putin je čestitao… »

Trajno zatvorena ruta

Večernje novosti 10.03.2016
Ministarka unutrašnjih poslova Austrije Johana Mikl-Lajtner smatra da Balkanska izbeglička ruta treba da ostane trajno zatvorena. BRISEL - Ministarka unutrašnjih poslova Austrije Johana Mikl-Lajtner smatra da Balkanska izbeglička ruta treba da ostane… »

Vučić: Ako kiša nastavi, vanredno u celoj Srbiji

Mondo 10.03.2016
Premijer Aleksandar Vučić obišao je selo Dljin, u opštini Lučani, gde se izlila reka Bjelica i poplavila kuće, pomoćne objekte, plastenike i njive, i obećao građanima pomoć. Foto: Tanjug, Tanja Valič Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio… »

Otkazano saslušanje Šešelja

N1 Info 10.03.2016
Viši sud u Beogradu saopštio je da je otkazano za danas najavljeno saslušanje predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislava Šešelja u postupku za njegovo izručenje Haškom tribunalu. Sudija za prethodni postupak Odeljenja za ratne zločine… »

Stadion u Pazaru pod vodom, meč sa CZ upitan

B92 10.03.2016
Utakmica Novog Pazara i Crvene zvezde biće najverovatnije odložena zbog lošeg stanja terena na Gradskom stadionu prouzrokovanog padavinama. "Ako kiša ne prestane i obistine se predviđanja meteorologa, gotovo je izvesno da u nedelju neće postojati… »

Lavrov: Drsko i odvratno ponašanje Nađe Savčenko

Politika 10.03.2016
MOSKVA – Bivšoj pripadnici vazdušnih snaga Ukrajine Nađi Savčenko nije dozvoljeno da je posete ukrajinski lekari zbog njenog neprikladnog ponašanja tokom suđenja, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Lavrov je rekao da… »

Dragi stromglavio svetske akcije

B92 10.03.2016
Akcije na Volstritu i evropskim berazama danas su imale strmoglav pad pošto su prethodno skočile posle novih podsticajnih mera Evropske centralne banke (ECB). Posle objave novih mera ECB-a, indeksi glavnih evropskih berzi su naglo skočili i do tri… »

Grupa građana „Sigurno bolje“ – peta izborna lista

Ritam grada Kg 10.03.2016
Gradskoj izbornoj komisiji, sinoć u 22 sata, izbornu listu predala je grupa građana „Sigurno bolje – dr Vladan Vučićević“, na kojoj se nalazi 30 kandidata za odbornike. Nosilac i prvi na ovoj listi, dr Vladan Vučićević, rekao je da od izbora… »