Hronika arhiva vesti 10.03.2016

Adrovac negira umešanost u pokušaj ubistv Beka

B92 10.03.2016
Maja Adrovac negirala je na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu da je pomogla u NN osobi u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine. Izlažući svoju odbranu, ona je istakla da nikada u životu nije u rukama držala ni… »

Zapaljena srpska kuća u Orahovcu

RTS 10.03.2016
Kuća Tome Baljoševića, Srbina koji je kidnapovan pa ubijen jula 1998. godine, zapaljena je, rekli su Tanjugu Srbi iz tog grada u Metohiji. Kuća je zapaljena dok je trajala poseta zamenika premijera u Vladi Kosova Branimira Stojanovića Orahovcu… »

Lažni policajac pokušao naoružan da uđe u sud

RTS 10.03.2016
Naoružani muškarac, koji se lažno predstavio kao policajac, pokušao je da uđe u zgradu Prvog osnovnog suda na Novom Beogradu, ali je u tome sprečen i priveden. Kako je rekla portparolka Prvog osnovnog suda u Beogradu Ivana Ramić muškarac je na… »

Sud neće da vrati Miškoviću 12 miliona evra

B92 10.03.2016
Beograd -- Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je odbio zahtev odbrane vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića za vraćanje jemstva od 12 miliona evra. U obrazloženju se navodi da i dalje stoje razlozi zbog kojih mu je mera jemstva određena… »

Carinici otkrili 150,000 neprijavljenih evra u Preševu

Blic 10.03.2016
Carinici su danas na graničnom prelazu Preševo, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja 134.000 evra, saopštila je Uprava carina. Devize su otkrivene kod dvojice turskih državljana, koji su se na putu iz Nemačke ka Turskoj, na… »

Muškarac poginuo u udesu kod Mladenovca

Večernje novosti 09.03.2016
Nesreća se dogodila kod skretanja za Amerić, kada su se direktno sudarila dva automobila. Jedan čovek poginuo je večeras u udesu kod Mladenovca. Nesreća se dogodila oko 20 časova kod skretanja za Amerić, kada su se direktno sudarila dva automobila… »

Steže se omča oko Tačija

Vesti online 10.03.2016
Hašim Tači mogao bi do kraja ove godine da se nađe na optuženičkoj klupi pred Specijalnim sudom za zločine tzv. Oslobodilačke vojske Kosova. Pozivajući se na neimenovanog zapadnog diplomatu, nemački "Dojče vele" piše da će optužnica biti… »

Odbrana Lazarevića traži svedočenje Dačića

RTV 10.03.2016
BEOGRAD - Odbrana nekadašnjeg šefa kabineta ministra unutrašnjih poslova Branka Lazarevića, koji je optužen za odavanje informacija Darku Šariću, predložila je danas da se kao svedok sasluša i Ivica Dačić, tadašnji ministar policije, piše… »

Džipom U Specijalce: Goca Božinovska se zakucala u BMW obezbeđenja Brankice Stanković

Blic 09.03.2016
Pevačica Goca Božinovska naletela je danas džipom na blindirani BMW u kom su se nalazili pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ), saznaje "Blic". Nesreća se dogodila danas posle podne u beogradskoj ulici Stojana Aralice ispred broja 23… »

Pucao sebi u usta iz pištolja

Večernje novosti 10.03.2016
Muškarac M. T. (33) pucao je iz pištolja sebi u usta u stanu porodičnog prijatelja, u zgradi na Bulevaru Nemanjića u Nišu. NIŠ - Muškarac M. T. (33) pucao je iz pištolja sebi u usta u stanu porodičnog prijatelja, u zgradi na Bulevaru Nemanjića… »