Izvor: Alo arhiva vesti 10.03.2016

Šešelj pali zastave ispred suda

Alo 10.03.2016
Lider radikala Vojislav Šešelj došao je danas ispred zgrade Specijalnog suda u Beogradu iako je njegovo saslušanje odloženo i u prisustvu grupe svojih pristalica zapalio zastavu Evropske unije i NATO. Šešelj je danas trebalo da bude saslušan… »

Adrovac: Nikad nisam držala oružje

Alo 10.03.2016
Maja Adrovac negirala je danas na početku sudjenja u Višem sudu u Beogradu da je pomogla u NN osobi u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine. Izlažući svoju odbranu, ona je istakla da nikada u životu nije u rukama držala ni… »

Rudar poginuo spasavajući mašinu!

Alo 10.03.2016
U jami "Omazići" rudnika mrkog uglja "Banovići" došlo je do nesreće u kojoj nastradao jedan rudar. U jami Omazići Rudnika mrkog uglja Banovići, gdje je danas došlo do nesreće, ostao je zatrpan rudar Nermin Šehić, prenosi "Avaz". Iz jame… »

Čak 16.000 izbeglica u blatu

Alo 10.03.2016
Oko 16.000 izbeglica i dalje u Idomeniju na kiši i u blatu. U improvizovanom izbegličkom kampu u Idomeniju oko 16.000 izbeglica, mahom žena i dece, i dalje čeka da pređe granicu i nastavi put ka Zapadnoj Evropi, uprkos porukama evropskih i grčkih… »

Srpski krvnik kandidat za ministra

Alo 10.03.2016
Najozbiljniji kandidat za novog ministra veterana u Vladi Hrvatske Milijan Brkić komandovao je vodom specijalne jedinice hrvatske policije koja je učestvovala u masakru ranjenih srpskih vojnika na Velebitu 1993. godine. Direktor… »

Ovako možete da vratite favorita u "Nikad nije kasno"? (ANKETA)

Alo 10.03.2016
Glasajte za svoje favorite u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno" koje želite da vratite u dalju trku. Možete glasati samo za jednog muškog i jednog ženskog kandidata za koje mislite da bi trebalo da nastave takmičenje. Rezultate možete videti… »

Proglašena vanredna situacija u celoj Srbiji!

Alo 10.03.2016
Vlada Srbije proglasila je vanrednu situaciju zbog poplava na teritoriji cele Srbije! Najkritičnija situacija je u Čačku i Lučanima. Direktor Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) Jugoslav Nikolić naveo je na televiziji Pink da se u toku… »

SNS i PS otkazali predizborne aktivnosti

Alo 10.03.2016
Srpska napredna stranka, na predlog predsednika stranke Aleksandra Vučića, donela je odluku da do daljeg otkaže sve mitinge i predizborne stranačke aktivnosti, zbog teške situacije u državi uzrokovane poplavama. "Sve svoje aktivnosti organizovaćemo… »

Rističević: Da li vam ja ličim na pingvina?

Alo 10.03.2016
Privode se kraju pripreme za dolazak princa Čarlsa i Kamile u Beorgad, a trenutno su poslanici Skupštine Srbije na mukama, i to zbog dres koda koji propisuje - tamno svečano odelo, smoking i leptir - mašne za muškarce. Tako se pojedini narodni… »

Ostrvski derbi pripao Liverpulu, španski Baskima!

Alo 10.03.2016
Fudbaleri Liverpula pobedili su večeras na svom terenu Mančester junajted sa 2:0, u prvoj utakmici osmine finala Lige Evropa, u prvom susretu koji su ove dve ekipe ikada odigrale u evropskim takmičenjima. U ostalim večernjim utakmicama pobede su… »