Izvor: Beta video arhiva vesti 10.03.2016

Vučić: Ako kiša pada do 21.00 biće uslova da se proglasi vanredna situacija

Beta video 10.03.2016
LUČANI - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas će, ako kiša nastavi da pada do večeras u 21.00 sat biće stvoreni uslovi da se proglasi vanredna situacija na celoj teritoriji Srbije. On je objasnio da zakon tačno propisuje u kojim slučajevima… »

Nikolić zahvalan za postupke prema Srbiji i Republici Srpskoj

Beta video 10.03.2016
MOSKVA -``Ne možete da zamislite koliko se Srbija oseća zahvalnom zbog dva vaša postupka koji se tiču budućnosti S ``, kazao je predsednik Srbije Tomislav Nikolić navodeći da je Rusija blokirala rezoluciju o Srebrenici u Savetu bezbednosti UN i… »

Putin: Dve zemlje imaju istorijski dobre odnose

Beta video 10.03.2016
MOSKVA - Predsednik Rusije Vladimir Putin je ocenio da dve zemlje imaju istorijski dobre odnose, ali da se nada da će se okrenuti sadašnjosti . ``Nadam se da ćemo se sada prebaciti na savremena, pozitivna pitanja dnevnog reda``, rekao je predsednik… »

Putin čestitao Nikoliću

Beta video 10.03.2016
MOSKVA - Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je danas predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću na ``zasluženoj nagradi`` Medjunarodnog fonda jedinstva pravoslavnih naroda koja mu je uručena u Moskvi. (CH1)… »

Otvorena pošta u Zaklopači

Beta video 10.03.2016
BEOGRAD -Javno preduzeće ``Pošta Srbije`` danas je u naselju Zaklopača na području gradske opštine Grocka, otvorilo 11 poštu u okviru akcije koju to preduzeće sprovodi od početka godine``52 pošte za 52 nedelje`` . (pokrivalice)… »

Kerner: Mnogo toga zavisi od mirovnih pregovora u Siriji o situacije

Beta video 10.03.2016
BEOGRAD - Zamenik izvršnog direktora evropske agencije za kontrolu granica Fronteks Bernt Kerner je naveo, priliv će u velikoj meri zavisiti od toga kako će se rešiti krize koje su uzrok migracija – odnosno da li će mirovni razgovori o Siriji biti… »

Nikolić i Putin blizu dogovora o vraćanju lista Miroslavljevog jevandjelja i ikone

Beta video 10.03.2016
MOSKVA - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da je sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom ``skoro dogovorio`` povratak jednog lista iz Miroslavljevog jevandjelja koji se nalazi u muzeju u Sankt Peterburgu. (CH3)… »

Dogovorene teme za narednu sednicu medjuvladine komisije za trgovinsku i ekonomsku saradnju

Beta video 10.03.2016
MOSKVA - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je rekao da su dogovorene teme za narednu sednicu medjuvladine komisije za trgovinsku i ekonomsku saradnju koja treba da se održi posle izbora u Srbiji, kao i teme za mešoviti vojno-tehnički komitet koji… »

Nikolić: Putin obećao podršku, saglasnost da Srbija zadrži vojnu neutralnosti

Beta video 10.03.2016
MOSKVA - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da se sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom složio da Srbija treba da zadrži vojnu neutralnost. Posle razgovora u Kremlju, Nikolić je novinarima preneo i da Srbija može da računa na… »

Nikolić se zahvalio Putinu za hrabrost koju Rusija pokazuje u borbi protiv Islamske države

Beta video 10.03.2016
MOSKVA -Predsednik Srbije Tomislav Nikolić se Putinu zahvalio i za ispoljeno razumevanje za ponašanje Srbije u medjunarodnim odnosima kao i za hrabrost koju Rusija pokazuje u borbi protiv Islamske države. ``Nažalost ovo nije 1999. godina, inače (da… »