Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 10.03.2016

Najkritičnije u Čačku i Lučanima

Glas Zapadne Srbije 10.03.2016
Čačak, Lučani - Ministar Nebojša Stefanović izjavio je večeras da je najkritičnija situacija zbog poplava u Čačku i Lučanima. Zbog toga su na terenu angažovani pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Sektora za vanredne situacije,… »

Uvedena vanredna situacija u Srbiji

Glas Zapadne Srbije 10.03.2016
Vlada Srbije je, na predlog Republičkog štaba za vanredne situacije, proglasila vanrednu situaciju na teritoriji Srbije kao preventivnu meru kojom će se olakšati i ubrzati delovanje svih organa Republike Srbije u zaštiti života i bezbednosti… »

Moguće uvođenje vanredne situacije u celoj zemlji

Glas Zapadne Srbije 10.03.2016
Lučani - Ukoliko kiša nastavi da jako pada tokom dana, postoji mogućnost da se večeras uvede vanredna situacija na teritoriji cele zemlje, izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je danas obišao poplavljena domaćinstva u selu… »

Tigar a.d. donira gumene čizme ugroženim područjima

Glas Zapadne Srbije 10.03.2016
Na vanrednom kolegijumu Tigra a.d. doneta je odluka da se donira po 100 pari gumenih čizama ugroženim područjima u opštinama Čačak, Lučani i Kraljevo. Menadžment Tigra doneo je zaključak da će ove količine čizama biti dopremljene direktno… »

Ojačani bedemi na Čemernici

Glas Zapadne Srbije 10.03.2016
Čačak - Na obalame reke Čemernice i večeras su postavljani džakovi sa peskom kako bi se ojačali bedemi i sprečile eventualne poplave kao što je to bilo u ponedeljak. Na podizanju nasipa na Čemernici, angažovano je 28 pripadnika Specijalizovane… »

Proglašena lista

Glas Zapadne Srbije 10.03.2016
Republička izborna komisija proglasila je listu "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka" za parlamentarne izbore 24. aprila, koja će biti četvrta na izbornom listiću. Izborna lista radikala prvobitno juče nije bila prihvaćena, jer je… »

Tomašević - spremni smo za koaliciju, čekamo odgovor drugih stranaka

Glas Zapadne Srbije 10.03.2016
Prijepolje -,, Mogući partneri su nam radikali i demokratska stranka. Zajedno smo u vlasti već četiri godine, dosta toga smo uradili, imamo zajedničke stavove i poglede na lokalne probleme i sl. Smatram da bi bilo pametno da na izbore idemo zajedno,… »

Vanredna situacija i u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije 10.03.2016
Prijepolje - U Prijepolju je danas proglašena vanredna situacija, zbog velike štete koja je pričinjena na infrastrukturi, usled obilnih kišnih i snežnih padavina. Predsednik opštine Prijepolje Emir Hašimbegović, rekao je za Glas zapadne Srbije da… »

SDP započinje kampanju velikom konvencijom

Glas Zapadne Srbije 10.03.2016
Prijepolje - Predizborna kampanja koalicije Sandžačko demokratske partije (SDP) - Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić u Prijepolju, počeće sutra konvencijom u Domu kulture i posetom lidera stranke Rasima Ljajića privrednicima,… »

DS u Čačku pod sloganom "Samo Demokratska stranka"

Glas Zapadne Srbije 10.03.2016
Čačak - Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke (DS) Dragan Brajović rekao je da ova stranka na lokalnim izborima ide sama pod nazivom "Samo Demokratska stranka". "Podržali smo ideju da se cela opozicija ujedini protiv sadašnje vlasti.… »