Izvor: iKragujevac arhiva vesti 10.03.2016

KG: Proglašene izborne liste za lokalne izbore

iKragujevac 10.03.2016
Nakon predaje izborne liste ''Veroljub Verko Stevanović-Zajedno za Kragujevac (Demokratska stranka, ZZS)'', koju je podnela koalicija Demokratske stranke i ''Zajedno za Srbiju'', izborne liste su predale i sledeće koalicije. Koalicija “Aleksandar… »

SRBIJA STRAHUJE OD NOVOG HAOSA: Vojska na terenu!

iKragujevac 10.03.2016
Od pre 48 sati je stanje potpune pripravnosti, svi naši timovi, timovi vojske i policije su u povećanom stepenu pripravnosti i situacija se prati iz sata u sat. Od ranih jutarnjih časova, kiša intenzivno pada, pa su širom Srbije u toku vanredne mere… »

KG: Program mera podrške poljoprivredi

iKragujevac 10.03.2016
Gradsko veće utvrdilo je Program mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za 2016. godinu, čiji je cilj podizanje konkurentnosti proizvodnje i stvaranje tržišno održivog proizvođača, obezbeđivanje uslova za… »

Izmena režima javnog saobraćaja

iKragujevac 10.03.2016
Gradska uprava za komunalne i inspekcijske poslove obaveštava građane da će od 11. do 17. marta biti uveden privremeni režim saobraćaja zbog rekonstrukcije kolovoza. U tom vremenskom periodu autobusi javnog gradskog prevoza putnika na linijama 5, 20… »

Dvoje Kragujevčana uhapšeno zbog krađe

iKragujevac 10.03.2016
Policija u Aranđelovcu uhapsila je D. M. (30) i A. P. (36) iz Kragujevca i odredila im je meru zadržavanja u trajanju do 48 sati zbog sumnje da su izvršili krivično delo-razbojnička krađa. Sumnja se da je A. P. juče iskorisila zauzetost osoblja u… »

OBAVEŠTENJE: Štab za vanredne situacije upozorava Kragujevčane na obilne padavine

iKragujevac 10.03.2016
Na osnovu prognoze i upozorenja Republičkog hidrometeorološkog zavoda na obilne padavine do 11. marta, Uprava za vanredne situacije MUP-a Srbije i Štab za vanredne situacije grada Kragujevca, obavestili su građane da će nadležne službe preduzeti… »

Radnici "Fijata" dali krv

iKragujevac 10.03.2016
Više od 60-oro radnika kompanije Fijat automobili Srbija danas je dobrovoljno dalo krv. Članovi kluba davalaca ovog preduzeća veoma su aktivni i redovno učestvuju u sličnim akcijama. U Centru za trafnsfuziju Kliničkog centra apaleuju na… »

U Kragujevcu danas tmurno i kišovito

iKragujevac 10.03.2016
Danas će u našem gradu biti oblačno sa kišom. Duvaće slab i umeren istočni i severoistočni vetar. Jutarnja temperatura iznosiće četiri stepena, a najviša dnevna osam stepeni. Očekivana količina padavina u toku dana je 10 mm, dok se u toku… »

OPREZ: Kazna za sušenje veša iznosi 8.000 dinara

iKragujevac 10.03.2016
Da li sušite veš na terasi koja je vidljiva sa ulice ili neke druge javne površine? Ako to činite, pripazite se, jer biste mogli da platite kaznu od 8.000 dinara! Mnogi građani ne poštuju ovu odluku i većina njih nije upoznata sa ovom merom. Odluka… »

IMA SVEGA: MALO SUNCA, mnogo kiše, mnogo oblaka

iKragujevac 10.03.2016
Danas će u Kragujevcu biti oblačno sa kišom, posle podne biće malo sunca. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura u Kragujevcu kretaće se od dva do četiri stepena, a najviša dnevna temperatura kretaće se od osam do jedanaes… »