Izvor: Jugmedia arhiva vesti 10.03.2016

Čizme iz Pirota za poplavljene u Čačku, Lučanima i Kraljevu

Jugmedia 10.03.2016
PIROT – Kompanije “Tigar a.d.“ doniraće po 100 pari gumenih čizama poplavama ugroženim područjima u opštinama Čačak, Lučani i Kraljevo, ge je proglašeno vanredno stanje. Menadžment “Tigra“ je odlučio da ove količine čizama direktno… »

Nišlije krale struju pa dolijale

Jugmedia 10.03.2016
NIŠ – Niška policija uhapsila je Z.V. (46), D.C. (40) i S.D.(56) zbog postojanja osnova sumnje da su organizovali kradju struje u domaćinstvu Z.V. Sumnja se da su D.C. i S.D., 7. marta 2016. godine u popodnevnim časovima, povezali osigurače na… »

Odložen Vučićev miting u Leskovcu

Jugmedia 10.03.2016
LESKOVAC – Veliki miting Srpske napredne stranke koji je trebalo da bude održan u leskovačkoj Hali sportova 13. marta, odložen je zbog vanredne situacije koja je danas proglađena u celoj zemlji. SNS je saopštio da su „do daljeg“ otkazani svi… »

Opozicija na izbore sa listom „Niš, moj grad!“

Jugmedia 10.03.2016
NIŠ – Najveće opozicione stranke na lokalnim izborima u Nišu nastupiće sa jedinstvenom izbornom listom „Niš, moj grad!“, a nosilac liste biće advokat Vladimir Domazet (DS), rečeno je danas prilikom potpisivanja koalicionog sporazuma. Sporazum… »

Listu SNS podržava SPO, PSS, Moharhistička stranka, Pokret veterana i SNP (VIDEO)

Jugmedia 10.03.2016
LESKOVAC – Srspka napredna stranka (SNS) u Leskovcu izaći na izbore u koaliciji sa 9 partija, od kojih 5 imaju i svoje kadnidate za odbornike Posle Socijaldemokratske parije Srbije, Aktivne Srbije, danas je u sedištu SNS-a predstavljena i Srpksa… »

Zbog proglašenja vanredne situacije leskovački krizni štab dežuran 24 časa

Jugmedia 10.03.2016
LESKOVAC – Situacija u leskovačkom kraju je za sada stabilna i nema opasnosti od poplava, ali je gradski Štab za vanredne situacije uveo 24-časovna dežurstva zbog proglašenja vanrednog stanja na teritoriji cele Srbije zbog opasnosti od poplava. Po… »

„Borini“ gimnazijalci pobedili postoljem za knjige

Jugmedia 10.03.2016
NIŠ/VLASOTINCE/LESKOVAC – Učenička kompanija „ErgoBook” iz Gimnazije „Bora Stanković” u Nišu po oceni stručnog žirija osvojila je prvo mesto na Regionalnom takmičenju učeničkih kompanija jugoistočne Srbije održanom u Nišu. Borini… »

Sonja Stojanović najbolja na pica šampionatu u Bukureštu

Jugmedia 10.03.2016
PIROT – Piroćanka Sonja Stojanović, vlasnica Picerije “Mamma Rossa“, na nedavnom Internacionalnom pica šampionatu (Campionatul Roman de Pizza), održanom u Bukureštu osvojila je zlatnu i srebrnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji medju 300… »

Hipertenzija i dijabetes dovode do oboljenja bubrega

Jugmedia 10.03.2016
LESKOVAC – Akcijom merenja pritiska i šećera u krvi u holu Leskovačkog kulturnog centra Opšta bolnica Leskovac i Zavod za javno zdravlje obeležili su Svetski dan bubrega. Kako je istaknuto, hipertenzija i dijabetes su bolseti koje sigurno usled… »

Retrospektiva „Festa“ u Leskovcu

Jugmedia 10.03.2016
LESKOVAC – U Leskovačkom kulturnom centru večeras počinje retrospektiva filmova koji su bili prikazani na 44. „Festu“ u Beogradu. U narednih 7 dana će biti prikazano 7 filmova, a za ovu manifestaciju vlada veliko interesovanje među… »