Izvor: PC Press arhiva vesti 10.03.2016

Samsung Galaxy S7 i S7 Edge predstavljeni i u Srbiji

PC Press 10.03.2016
Nedugo nakon svetske premijere u Barseloni, Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 Edge, zvanično su predstavljeni i na srpskom tržištu. Prodaja ovih najnovijih uređaja iz Galaxy porodice počinje sutra, 11. marta , a preporučena cena je 88,999 dinara… »

Rek ili ormar?

PC Press 10.03.2016
Rek (rack) u IT terminologiji označava metalni ormar za smeštaj IT opreme u data centru ili serverskoj sobi. Ako je u njemu aktivna oprema, onda je serverski, a kad je mrežna oprema, tada je mrežni rek. Najčešće su dimenzije 42U, ređe 48U, i to je… »

Microsoft Dynamics CRM u oblaku

PC Press 10.03.2016
Ponuda Microsoft Dynamics CRM rešenja u cloud okruženju omogućava kompanijama svih veličina da osete prednosti CRM pristupa poslovanju, po veoma prihvatljivoj ceni Dynamics CRM u cloudu vam pomaže da upoznate i sačuvate svoje klijente U svetu… »

Kreće HBO 3, HBO COMEDY postaje HBO 2

PC Press 10.03.2016
HBO Europe s ponosom najavljuje novitete u svojoj regionalnoj programskoj ponudi, donoseći gledaocima najbolji televizijski sadržaj na svoja tri kanala – HBO, HBO 2 i HBO 3. Tri tematska kanala nude široki izbor vrhunskog HBO sadržaja, uključujući… »

Usluga Dell ProSupport Plus za računare i tablete

PC Press 10.03.2016
Usluga tehničke podrške ProSupport Plus kombinuje popravku slučajnog oštećenja sa proaktivnim nadgledanjem zarad automatskog sprečavanja problema..ProSupport Plus za računare i tablete je sada dostupan korisnicima u još 37 zemalja i na pet jezika… »

Sertić: Digitalizacija zemlje je osnovni alat za rešavanje razvojnih problema

PC Press 10.03.2016
Ministarstvo privrede Republike Srbije i Privredna komora Srbije organizovali su dvodnevni TAIEX seminar, 8-9. mart 2016. godine u Hotelu Metropol, o sadržini Programa za konkurentnost malih i srednjih preduzeća COSME. Predstavnici Evropske komisije… »

Optimizacija hard diskova

PC Press 10.03.2016
Disk Defrag australijske softverske kompanije Auslogics je program za defragmentaciju, odnosno reorganizaciju rasporeda fajlova na hard‑disku tako da se postignu dobici na brzini čitanja podataka. Alati za defragmentaciju su ranije bili popularna… »

Finese obostrane štampe u Word-u

PC Press 10.03.2016
Word koristimo da kreiramo dokumente raznih namena, od beleški, preko poslovne prepiske, internih standarda, priručnika, kataloga do materijala namenjenih visokokvalitetnoj masovnoj štampi. Otud i prilagodljivost svim ovim namenama preko različitih… »