Izvor: Pravda/Društvo arhiva vesti 10.03.2016

VODA SE POVLAČI, ALI... "Ljudi su umorni od ponavljanja poplava"

Pravda 10.03.2016
LUČANI - Predsednica opštine Lučani Vesna Stambolić izjavila je danas da se voda sa ugroženih lokacija u toj opštini povukla i da se sada raščišćava teren, ali da dodatnu opasnost predstavljaju najave novih velikih količina kiša. "Pod vodom je… »

PREDSEDNIK SANU OPOMINjE: Ubedili smo sebe da je sve tuđe bolje, to ne mogu da razumem!

Pravda 10.03.2016
Predsedenik Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimir Kostić smatra da Srbiji preti ozbiljna kriza visokobrazovanih kadrova zbog "odliva mozgova", ali ukazuje i da je stvorena klima da je bolje sve što je - izvan Srbije. "Broj visokoobrazovaih osoba… »

Patrijarh: Saglasili smo se da se Gračanica potopi

Pravda 10.03.2016
Povodom slučaja valjevske Gračanice koja je u velikoj opasnosti da je voda u potpunosti uništi oglasio se i patrijarh Irinej koji trenutno boravi u Australiji. Patrijarh je rekao da je dobro što se ugrožene svetinje premeštaju na drugo mesto kako bi… »

VUČIĆ: Smeniću sve odgovorne za poplave! Direktori, dosta mi je vaših sranja!

Pravda 10.03.2016
BEOGRAD - Znate vi o kome je reč i ko je nadležan za to! Oni će snositi odgovornost ukoliko to utvrde nadležni organi, izjavio je premijer Srbije Aleksandar Vučić juče za Kurir, na pitanje koji su to direktori koje krivi za poplave u Srbiji. - Sada… »

PROSTO NEPRIJATNO: Srbi poludeli od izobilja pa ne vide koliko im dobro ide!

Pravda 10.03.2016
Kada čujete iz usta Zorane Mihajlović rečenicu koja glasi: Građani da veruju rezultatima, a ne obećanjima, definitivno morate da se zapitate da li mi koji itekako osećamo rezultate ove vlasti i Zorana Mihajlović živimo u istoj dimenziji? Piše… »

Sirija se mora štititi, zato je Rusija danas štiti!

Pravda 10.03.2016
U svetskom horu onih koji diskutuju o operacijama vazdušno-kosmičkih snaga Rusije u Siriji ima i propagande, i klevetanja, i zavidljivih neosnovanih tvrdnji u vezi sa efikasnošću ruskih vazdušnih udara, ali i odobravanja „savezničke vernosti… »

RUSKA ALARMANTNA PROGNOZA - SRBIJI PRETI POTOP Putin: Srbima pomoći na sve načine!

Pravda 10.03.2016
Prema prognozi Hidrometeorološkog centra Rusije, našu zemlju će tokom današnjeg dana pogoditi dva kišna talasa odjednom. Prvi dolazi sa juga i on će zahvatiti Zapadnu Srbiju, dok drugi dolazi sa istoka i izazvaće jake padavine na jugoistoku Srbije… »

Rafaelo kolač na lak način

Pravda 10.03.2016
Na pomen Rafaelo kuglica mnogima krene voda na usta. Predstavljamo vam drugačiju formu ovog dezerta. Sastojci za koru od kokosa: - 6 belanaca - 30 gr šećera - 10 gr brašna - 15 gr kokosovog brašna - ½ praška za pecivo Sastojci za fil: - 6 žumanaca… »