Izvor: Pravda/Politika arhiva vesti 10.03.2016

Otkazano saslušanje Šešelja

Pravda 10.03.2016
Saslušanje lidera SRS Vojislava Šešelja u Odeljenju za ratne zločine Višeg suda u Beogradu povodom zahteva za njegovo izručhenje Haškom tribunalu otkazano je, a novi datum saslušanja biće određen naknadno. Portparol Višeg suda u Beogradu Tanja… »

Pajtić: Vučić neće imati većinu

Pravda 10.03.2016
Predsednik DS-a Bojan Pajtić za najnoviji NIN izjavio je da je na predstojećim izborima “moguće proizvesti situaciju u kojoj Vučić neće imati većinu da napravi vladu”. Srbija ima šansu ukoliko izađe većina od tri četvrtine građana koji su… »

ZAPADE, PONOSIŠ LI SE SVOJOM TVOREVINOM?! Ponovo bačen suzavac u parlamentu Kosova! (VIDEO)

Pravda 10.03.2016
PRIŠTINA - Sednica kosovske skupštine prekinuta je pre nego što je počela nakon što su poslanici iz redova opozicije ponovo aktivirali suzavac. Proglašena je pauza, a u zgradi parlamenta je očigledno prisustvo pripadnika policije u uniformama i… »

Lazanski: Vučićev poziv se ne odbija

Pravda 10.03.2016
BEOGRAD - Vojni analitičar Miroslav Lazanski, jedan od kandidata za poslanika na listi Srpske napredne stranke, kaže da se na toj listi našao nakon što ga je premijer i predsednik SNS Aleksandar Vučić lično pozvao, a takav poziv se, kaže, ne… »

ŠTA NAM STRANKE PORUČUJU: Analiza izbornih slogana za izbore 2016.

Pravda 10.03.2016
Većina političkih stranaka oblepila je Srbiju svojim izbornim porukama i pre raspisivanja izbora. Stručnjak za marketing Cvijetin Milivojević kaže da je važno shvatiti da pored plakata prolazimo svakodnevno i da je zato važno da u dizajnerskom… »

NAJNOVIJI DETALjI IZRUČENjA SLOBE HAGU! Srpski sudija koji je "poslao" Miloševića u zatvor otkriva punu istinu (VIDEO)

Pravda 10.03.2016
Sutra je decenija od smrti Slobodana Miloševića, ali njegovo izručenje Haškom tribunalu i dalje predstavlja svojevrsni presedan koji je uradila Vlada na čelu sa Zoranom Đinđićem. “Bio sam samo službenik koji je ispoštovao odluku Vlade. Živim… »

KLANjAJU SE NACISTIMA I TERORISTIMA: Ovako Ugljanin troši pare građana Srbije u izbornoj kampanji!

Pravda 10.03.2016
Generalni sekretar Bošnjačkog nacionalnog veća i blizak saradnik Sulejmana Ugljanina, Ahmedin Dino Škrijelj, predvodio je delegaciju od 50 studenata u obilasku memorijalnog centra „Adem Jašari“, što je funkcioner SDPS-a i predsednik… »

Rusija: Srbi, ne idite u NATO

Pravda 10.03.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastaće se danas u Moskvi sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom. Ovo je prvi susret na tako visokom nivou nakon što je Srbija ratifikovala sporazum sa NATO kojim se osoblju Alijanse daju posebne… »

Popović: Tražićemo da Vlada formira Kancelariju za saradnju sa Rusijom

Pravda 10.03.2016
BOGATIĆ - Predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović izjavio je danas da će se SNP i njeni koalicioni partneri zalagati da buduća Vlada Srbije oformi Kancelariju za saradnju sa Rusijom. Ta kancelarija će pomagati domaćim privrednicima da… »

MEKEJN POHVALIO: Vučić se odlično odupire Rusiji, pomoći ćemo mu da tako i nastavi!

Pravda 10.03.2016
Iako Amerikanci (još od Đinđićeve vladavine) ne izlaze iz srpskih ministarstava, drmaju našim pravosuđem, kontrolišu sve glavne političke partije i televizije, Mekejn je odlučio da govori o ruskom pritisku i propagandi…. Srbija je od perioda… »