Izvor: Radio sto plus arhiva vesti 10.03.2016

Nema škole zbog vanredne situacije

Radio sto plus 10.03.2016
Zbog proglašenja vanredne situacije u zemlji škole u Novom Pazaru sutra neće raditi, odlučeno je na sednici opštinskog štaba. Vlada Srbije proglasila je danas vanrednu situaciju na teritoriji zemlje kao preventivnu meru kojom će se olakšati i… »

Proverite da li ste upisani u birački spisak

Radio sto plus 10.03.2016
Gradska uprava Novog Pazara obavestila je danas građane da u zgradi lokalne samouprave, svakog radnog dana od 7.30 do 15 časova i vikendom od 10 do 14, mogu proveriti da li su upisani u birački spisak. Sve informacije se mogu dobiti u kancelariji br… »

Vanredna sitaucija i u Prijepolju

Radio sto plus 10.03.2016
Predsednik opštine Prijepolje Emir Hašimbegović, na predlog Štaba za vanredne situacije, proglasio je danas vanrednu situaciju na podrčju cele opštine. "Izveštaji komisija potvrdili su da je na lokalnoj putnoj mreži došlo do vrlo ozbiljnih… »

Na kritičnim mestima postavljeni bedemi od krupnog kamena

Radio sto plus 10.03.2016
Član Štaba za vanredene suituacije Nihad Hasanović rekao je večeras da su reke Raška, Sebečevska i Ljudska u porastu, a Jošanica u stagnaciji, dok je Trnavica stabilna. On je nakon sednice ovog radnog tela novinarima rekao da su kritična mesta… »

Slab učinak biatlonaca na Svetskom prvenstvu

Radio sto plus 10.03.2016
Reprezentativac Srbije u biatlonu Emir Hrkalović zauzeo je danas 92. mesto u individualnoj trci na 20 kilometara na Svetskom prvenstvu u Holmenkolenu, dok je Edin Hodžić bio poslednji od 99 takmičara. Hrkalović je ostvario vreme od jednog časa… »

Kiša verovatno odlaže utakmicu u Pazaru

Radio sto plus 10.03.2016
Fudbalska utakmica između Novog Pazara i Crvene zvezde biće najverovatnije odložena zbog lošeg stanja terena na Gradskom stadionu prouzrokovanog padavinama, rečeno je večeras u pazarskom superligašu. "Ako kiša ne prestane i obistine se… »

Poverenica: Hitne mere za zaštitu žena

Radio sto plus 10.03.2016
Poverenica za ravnopravnost Brankica Janković pozvala je danas nadležne službe da preduzmu hitne mere i unaprede sistem zaštite od nasilja nad ženama, jer su u poslednja 24 sata dve žene ubijene u partnerskom nasilju. "Obe ove tragedije, kao i svi… »

Đerlek: Na lokalu samostalno, a za parlamentarne podrška Vučiću

Radio sto plus 10.03.2016
Predsednik Sandžačke narodne partije (SNP) Mirsad Đerlek izjavio je danas da će ta stranka na lokalnim izborima u Sandžaku nastupiti samostalno, a da će na parlamentarnim podržati listu “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”. On je na… »

Zvezda želi "Delije" u Pazaru

Radio sto plus 10.03.2016
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da veruje da će imati podršku navijača na predstojećoj utakmici u Novom Pazaru. "Verujemo da ćemo imati podršku koja nam puno znači. Novi Pazar nam je uvek do sada bio dobar domaćin i verujemo da će… »

Raška sumira dosadašnje štete

Radio sto plus 10.03.2016
Na području opštine Raška je poplavljeno 320 hektara oranica i više od 30 kuća, dok je jedna četvoročlana porodica evakuisana i trenutno boravi u privremenom smeštaju Centra Za Socijalni Rad, dosadašnji je bilans štete od poplave. Najveće… »