Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 10.03.2016

Grupa građana „Sigurno bolje“ – peta izborna lista

Ritam grada Kg 10.03.2016
Gradskoj izbornoj komisiji, sinoć u 22 sata, izbornu listu predala je grupa građana „Sigurno bolje – dr Vladan Vučićević“, na kojoj se nalazi 30 kandidata za odbornike. Nosilac i prvi na ovoj listi, dr Vladan Vučićević, rekao je da od izbora… »

Proglašena vanredna situacija na teritoriji Srbije

Ritam grada Kg 10.03.2016
Vlada Republike Srbije je, na predlog Republičkog štaba za vanredne situacije, proglasila vanrednu situaciju na teritoriji Srbije, kao preventivnu meru kojom će se olakšati i ubrzati delovanje svih organa Republike Srbije u zaštiti života i… »

Program mera podrške poljoprivredi

Ritam grada Kg 10.03.2016
Gradsko veće utvrdilo je Program mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za 2016. godinu, čiji je cilj podizanje konkurentnosti proizvodnje i stvaranje tržišno održivog proizvođača, obezbeđivanje uslova za… »

Kragujevački par pljačkao u Aranđelovcu

Ritam grada Kg 10.03.2016
D. M. (30) i A. P. (36), oboje iz Kragujevca, uhapšeni su u Aranđelovcu, zbog osnovane sumnje da su juče izvršili razbojničku krađu. Sumnja se da je A. P, u popodnevnim satima, iskoristivši zauzetost osoblja u kozmetičkom salonu u Aranđelovcu, iz… »

Privremeni režim saobraćaja zbog rekonstrukcije kolovoza

Ritam grada Kg 10.03.2016
Gradska uprava za komunalne i inspekcijske poslove obaveštava građane da će u periodu od 11. do 17. marta biti uveden privremeni režim saobraćaja zbog rekonstrukcije kolovoza. U istom vremenskom periodu autobusi javnog gradskog prevoza putnika na… »

Štab za vanredne situacije upozorava Kragujevčane na obilne padavine

Ritam grada Kg 10.03.2016
Na osnovu prognoze i upozorenja Republičkog hidrometeorološkog zavoda na obilne padavine do 11. marta, Uprava za vanredne situacije MUP-a Srbije i Štab za vanredne situacije grada Kragujevca, obavestili su građane da će nadležne službe preduzeti… »

Sajam preduzetništva u Kragujevcu – Šansa za novi početak

Ritam grada Kg 10.03.2016
U okviru programa „Šansa za novi početak“, danas je u Kragujevcu svečano otvoren Sajam preduzetništva koji je okupio lokalne i nacionalne partnere, ali i Kragujevčane koji se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje i one koji u… »

Još četiri filma stigla u Cineplexx

Ritam grada Kg 10.03.2016
Na programu bioskopa „Cineplexx Kragujevac Plaza“ od danas se nalaze četiri nova naslova: „Trilogija drugačija: Odani 1.deo“, „Ponovo ljubav“, „Kraljica pustinje“ i „S one strane“. Uvod u finale franšize Trilogija drugačija: Odani… »

Asian Dub Foundation na Arsenal festu

Ritam grada Kg 10.03.2016
Legendarni britanski hiphop/dab/raga/pank bend Asian Dub Foundation – ADF nastupiće 25. juna na „Arsenal festu 06“ u Kragujevcu. Posle već najavljenih alternativnih Skunk Anansie 23. juna i pankera Toy Dolls 24. juna, treći poznati izvođač… »

Košarkašice Radničkog ispale iz lige

Ritam grada Kg 10.03.2016
U poslednjem kolu Ženske košarkaške lige Srbije, Radnički je imao težak zadatak da uhvati slamku spasa i pobedom dođe do opstanka, protiv perfektne ekipe Radivoja Koraća, koja već dve i po sezone zna samo za pobede, pa je ubedljivo trijufmovala i… »