Izvor: Sportski žurnal arhiva vesti 10.03.2016

ZVEZDA: Sedam novih profesionalaca i devet stipendista

Sportski žurnal 10.03.2016
Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je danas 16 ugovora sa članovima omladinske škole - sedam profesionalnih i devet stipendijskih. Novi prvotimci, momci na koje se u narednom periodu najozbiljnije računa postali su ofanzivni vezista Luka Adžić… »

Dušan Mrakić: Nikad nisam krio da sam zvezdaš, ali...

Sportski žurnal 10.03.2016
Strogi sam profesionalac. Kad igrač ode u inostranstvo, spreman je da postigne gol protiv Crvene zvezde i Partizana, nije mu možda drago – rekao je Mrakić. Odmeren, konkretan, direktan. Dušan Mrakić, član Sudijske komisije FSS i bivši analizator… »

Đorđević pred Zvezdu: Timčina zbog crvenih pasoša

Sportski žurnal 10.03.2016
Avion iz Atine je poranio, ekspedicija Panatinaikosa sletela je 15 minuta pre predviđenog vremena. Neki od članova šestostrukog evropskog prvaka bili su zamišljeni, sa slušalicama u ušima nemo prolazili pored znatiželjnih i odlazili do autobusa… »

Poplave odlažu 26. kolo?

Sportski žurnal 10.03.2016
Utakmice 26. kola Super lige zakazane za ovaj vikend najverovatnije će biti odložene zbog uvođenja vanredne situacije Vlade Republike Srbije. U Zajednici elitnog ranga takmičenja još juče su nagovestili klubovima ovu mogućnost. – Očekujemo dopis… »

Ćurković brani Vazuru: Priče za malu decu

Sportski žurnal 10.03.2016
Ivan Ćurković, predsednik Partizanove Radne grupe i dugogodišnji čelnik Parnog valjka, stao je u odbranu Miloša Vazure. - Preterivanje u svakom smislu. Vazura ima platu shodno odgovornosti i ovlašćenjima, to o premijama je priča za malu decu… »

PAPARACI ODRADILI SAČEKUŠU: Žuta štampa „pakuje“ aferu Novaku Đokoviću

Sportski žurnal 10.03.2016
Iako su u društvu bili glumac Džerald Batler, muzičar Nil Horan i neki prijatelji iz Srbije, akcenat postavljen na njih dvoje 0 Istina daleko od senzacionalizma, poznaju se godinama, Dipika vodila Novaka i Jelenu na večeru. Ustajem rano, ali nisam… »

Sudija Vladan Vićentijević: Poručili su mi da „ne mogu da budem jači od države”

Sportski žurnal 10.03.2016
Ne želim da blatim organizaciju, posvetio sam joj 50 godina. Dušan Mrakić pokušava da glumi pokojnog Bogoljuba Stepanovića, pa je posvađao čitav zapadni region – razočaran je jedan od najstarijih bivših sudija u nas. Žurnal je u sredu doneo… »

Dragoslav Vuković: Skidaću možda do pet miliona evra sa računa Vojvodine!

Sportski žurnal 10.03.2016
Upravni odbor Vojvodine podneo je tužbu protiv kompanije „Vuković 1967 DOO” zbog protivpravnog prisvajanja novca u iznosu od 525.000 evra s klupskog tekućeg računa na osnovu menice, koju je izdalo prethodno rukovodstvo, u vezi s transferom Sergeja… »

Mornar u ABA ligi, u Baru slavili ispadanje Sutjeske!

Sportski žurnal 10.03.2016
Odavno vest sa srednjeg Jadrana nije uzburkala strasti na južnom Jadranu kao ona koja je stigla iz Zadra, da je Sutjeska poražena u duelu sa tamošnjim ABA ligašem, da ispada iz regionalnog takmičenja i da će njeno mesto zauzeti Mornar iz Bara. To je… »

Šćepanović o potraživanjima Vukovića: Da smo prodali Sergeja za 10 miliona…

Sportski žurnal 10.03.2016
Esnafsku ravnotežu u „slučaju Vuković – Vojvodina” iznivelisao je predsednik novosadskog superligaša Zoran Šćepanović, odgonetnuvši nameru da se po drugi put u identičnom sporu nađe u sudnici s bivšim drugim čovekom Lala – Dragoslavom… »