Izvor: Studio B arhiva vesti 10.03.2016

Izvučeno telo rudara iz jame rudnika Banovići

Studio B 10.03.2016
Iz jame "Omazići" Rudnika mrkog uglja "Banovići" izvučeno je telo rudara Nermina Šehića (42), koji je nastradao prilikom obrušavanja zemlje. Ekipa za spašavanje u 20.35 časova došla je do tela Šehića, a očekuje se obraćanje nadležnih, javili… »

Deca kod Idomenija lečena od groznice i dijareje

Studio B 10.03.2016
Oko 70 dece, koji žive u kampu na grčko-makedonskoj granici, primljeno je na bolničko lečenje jer su se žalili na groznicu i dijareju, saopštili su grčki zvaničnici koji tvrde da nema opasnosti od izbijanja zaraze. Grčki zdravstveni stručnjaci u… »

Siniša Mali u Ljubljani o projektima u Beogradu

Studio B 10.03.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali učestvovao je danas u Ljubljani na skupu „Gradovi budućnosti", gde je govorio o projektima Beograda, uređenju urbanih prostora i zaštiti životne sredine. S obzirom na to da je Ljubljana ove godine proglašena za… »

Sajam automobila i motocikala od 17. do 23. marta

Studio B 10.03.2016
Sajam automobila "DDOR BG Car Show" i Medjunarodni sajam motocikala "Motopassion" biće održani na Beogradskom sajmu od 17. do 23. marta 2016. godine u šest hala, sa više od 300 izlagača iz 20 zemalja, najavili su danas organizatori. Najavljeno je da… »

Stoltenberg: Pet brodova NATO u Egeju zbog migrantske krize

Studio B 10.03.2016
NATO sada ima pet brodova koji učestvuju u pomorskoj misiji u Egeju sa ciljem da spreče krijumčarenje migranata iz Turske u Grčku, saopštio je generalni sekretar Alijanse Jens Stoltenberg. On je na zajedničkoj pres konferenciji sa predsednikom… »

Beograd inkasirao preko 90 miliona evra od turista za dva meseca

Studio B 10.03.2016
Grad Beograd je u decembru prošle i januaru ove godine od posete turista ostvario prihod veći od 90 miliona evra. Pomenuti prihod ostvaren je zahvaljujući različitim kulturnim, božićnim i novogodišnjim, društvenim, kao i sportskim manifestacijama… »

Orešković odbacio spekulacije o raskolu u vladi

Studio B 10.03.2016
Premijer Hrvatske Tihomir Orešković odbacio je danas spekulacije o raskolu i nejedinstvu vlade, istakavši da postoji otvoreni dijalog, ali i jedinstvo oko bitnih pitanja kao što su donošenje državnog budžeta i sprovođenje reformi. Bitno je da… »

Između Srbije i Makedonije zaglavljena 472 migranta

Studio B 10.03.2016
Na ničijoj zemlji između Srbije i Makedonije je, usled zatvaranja "balkanske rute", ostalo zaglavljeno 472 migranata, koji ne žele da se vrate u Makedoniju, ali ne mogu da nastave put za Srbiju niti dalje prema severu Evrope, prenela je agencija AP… »

Mali: Stanje pune pripravnosti

Studio B 10.03.2016
Gradonačelnik Siniša Mali predsedavao je sednicom Gradskog Štaba za vanredne situacije koji je doneo naredbu o stanju pune pripravnosti, što podrazumeva stalna dežurstva i preventivno delovanje. Pratimo stanje na terenu kako bismo mogli da reagujemo… »

Odložen meč Novi Pazar - Zvezda, igra se u Ivanjici

Studio B 10.03.2016
Derbi utakmica 26. kola fudbalske Superlige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde definitivno je odložena zbog poplavljenog terena, potvrdio je direktor Superlige Vlada Bulatović. Prema njegovim rečima inspekcija na stadionu Novog Pazara pokazala… »