Izvor: Subotica.com arhiva vesti 10.03.2016

Zbog poplava proglašena vanredna situacija u celoj Srbiji

Subotica.com 10.03.2016
Vlada Srbije je, na predlog Republičkog štaba za vanredne situacije, proglasila vanrednu situaciju na teritoriji Republike Srbije. Odluka je doneta kao preventivna mera kojom će se olakšati i ubrzati delovanje svih organa Republike Srbije u zaštiti… »

Koncerti Željka Joksimovića i Sare Jo na svečanom otvaranju Shoppi retail parka

Subotica.com 10.03.2016
Prvi u nizu Shoppi Retail Park, svečano će otvoriti svoja vrata u Subotici 17. marta u 10 časova, kada će posetioce pored zabavnog programa, koncerta i brojnih sadržaja za sve članove porodice, dočekati i posebne pogodnosti koje su zakupci za… »

Nova stranka počela prikupljanje potpisa za koalicionu listu

Subotica.com 10.03.2016
Saopštenje Gradskog odbora Nove stranke Subotica prenosimo u celosti. Nova stranka obaveštava građane Subotice da će od četvrtka, 10. marta 2016. godine, sakupljati potpise podrške za koalicionu listu „Za pristojnu Suboticu“ koju čine NOVA… »

Preminuo legendarni Antal Tapiška

Subotica.com 10.03.2016
Antal Tapiška, nekadašnji fudbaler i jedan od osnivača Fudbalskog kluba "Spartak" preminuo je u 88. godini života. Fudbalsku karijeru započeo je prilikom služenja vojnog roka (mornarički rod), prvo u splitskom Mornaru potom u timu Ratnog… »

Odbojkašice Spartaka poražene od Zvezde posle pet setova

Subotica.com 10.03.2016
U meču 17. kola odigranom sinoć u u Beogradu odbojkašice Spartaka poražene su od Crvene zvezde posle pet setova. Ekipe su se smenjivale u prednosti, a u odlučujučem setu bolje su se snašle Beograđanke. U poslednjem kolu ligaškog dela Spartak u… »

Toplana se oglasila povodom februarskih (i januarskih) računa

Subotica.com 10.03.2016
JKP „Subotička toplana“ obaveštava svoje potrošače da je tokom jučerašnjeg dana počela distribucija računa za utrošenu toplotnu energiju za mesec februar 2016. godine. Toplana je, kao i u prethodnom periodu, dosledno primenjivala tarifni… »

Subotički odbor Zelene ekološke partije kolektivno napustio stranku

Subotica.com 10.03.2016
Saopštenje Gradskog odbora Zeleni Subotice prenosimo u celosti. Nakon što se Predsedništvo Zelene ekološke partije (ZEP) odlučilo na nejasnu i neprogramsku koaliciju sa Demokratskom strankom, ova partija ostala je bez svog najjačeg lokalnog odbora u… »