Izvor: Svet arhiva vesti 10.03.2016

Ko je pravi Marinko Rokvić? (video)

Svet 10.03.2016
Nikola Rokvić nastupio je u prvoj epizodi šoua “Tvoje lice zvučo poznato” kao Kaliopi Bukle i ubedljivo pobedio! U sledećoj emisiji mlađani Rokvić dobio je malo lakši zadatak, a to je da imitira svog oca, Marinka Rokvića. Zahvaljujući genima… »

Severina slomljena zbog smrti svoje druge majke (foto)

Svet 10.03.2016
Severina Kojić neutešna je zbog smrti plesne koreografkinje Lepe Smoje, žene koja joj je bila kao druga majka. “Ne znam kako se ovo radi. Pretužna sam, puno mi je značila. Pa bila mi je kao mater, gledala me kao ćerku. Otišla mi je moja teta… »

Opšta svađa na Farmi: Ko je kriv za anarhiju na imanju? (video)

Svet 10.03.2016
Farmeri nikako ne mogu da se dogovore ni oko čega. Zadruga je razočarana i želi da sazna ko je kriv za potpunu anarhiju na imanju. Farmeri su ponaosob iznosili svoja mišljenja, a najviše su se žalili na Cecu Jovanović, njenog ovonedeljnog… »

Povratak na velika vrata: Ceca u crvenoj stolici sa dekolteom u prvom planu (video)

Svet 10.03.2016
Svetlana Ceca Ražnatović konačno se posle zdravstvenih problema vratila na snimanje “Pinkovih zvezda”. Pevačica se ponovo našla u crvenoj stolici, a sudeći po fotografiji koju je postavila na Instagramu, izgleda nikad bolje. U preuskom belom… »

Biće najveća faca: Sandra Afrika pristala da ide sa Dušanom na maturu!

Svet 10.03.2016
Nakon što je simpatični Dušan na originalan način pozvao Sandru Afriku na maturu, povela se prava hajka oko pevačicinog pristanka. Priča ipak ima srećan završetak, budući da je Sandra, na oduševljenje mnogih, pristala. “Taj datum pada u sredu… »

Branka Pujić priznala: Ljubomorna sam, zato Dragan ne glumi u eksplicitnin scenama!

Svet 10.03.2016
Glumica Branka Pujić, koja je u braku sa kolegom Draganom Jovanovićem više od dve decenije, priznaje da je ljubomorna kada se njena jača polovina ljubi ili ima seks pred kamerama. “Bilo mi je teško kada je Dragan glumio u eksplicitnim scenama… »

Vitlao nožem ispred Hepi televizije: Miki hteo da se ubije ako ga produkcija ne vrati u Parove?

Svet 10.03.2016
Miki Đuričić napravio je opšti haos kada je svojevoljno izašao iz vile Parovi prošle nedelje, a onda je pretnjama po sopstveni život, iskukao povratak nazad. Naime, Miki je samoinicijativno prvo napustio parove jer nije više mogao da izdrži, a… »

Stigli rezultati obdukcije: Utvrđen uzrok iznenadne smrti Ekrema Jevrića

Svet 10.03.2016
Prošlog petka, iznenada u 55. godini života preminuo je Ekrem Jevrić. Iznenadna smrt je potresla porodicu koja je zahtevala da se obavi obdukcija. Nalazi su potvrdili da je u pitanju ipak bilo srce, kako su i nagađali članovi njegove familije… »

Harison Ford prvi put o bolesti svoje ćerke: Divim se mojoj devojčici, ona je moja heroina

Svet 10.03.2016
Zvezda Ratova zvezda i Indijane Džonsa, učestvujući na skupu podrške obolelima od epilepsije u Njujorku, rekao je da je Džordžija prvi napad pretrpela kao mala devojčica, a da joj je tek tokom studija postavljena tačna dijagnoza. Ostatak teksta… »

Kristina ponovo završila u Filipovom krevetu (video)

Svet 10.03.2016
Kristina Čanković je više puta u toku svog dosadašnjeg boravka na imanju u Lisoviću izričito ponovila da ne može da se desi da neki muškarac legne u njen krevet. Međutim, za to nema ni potrebe, jer ona je ta koja je iz svog prešla u krevet… »