Izvor: Telegraf arhiva vesti 10.03.2016

Šešelj PALIO zastave EU i NATO u Beogradu! (FOTO)

Telegraf 10.03.2016
Lider radikala došao je danas ispred zgrade Specijalnog suda u Beogradu iako je njegovo saslušanje odloženo i u prisustvu grupe svojih pristalica zapalio zastavu Evropske unije i NATO. Lider radikala Vojislav Šešelj došao je danas ispred zgrade… »

Merkelova i Cipras BESNI na balkanske države, NAPADAJU ih zbog zatvaranja granica

Telegraf 10.03.2016
Reakcije nemačke kancelarke i grčkog premijera naglašavaju duboke podele unutar evropskog bloka, a usledile su kao odgovor na post na Tviteru predsednika Evropskog saveta Donalda Tuska. Nemačka kancelarka Angela Merkel i grčki premijer Aleksis Cipras… »

Srbija Spremila 1,2 Miliona Evra Za Ugrožene! Vučić najavio da će šteta svima biti nadoknađena

Telegraf 10.03.2016
Predsednik Vlade rekao je građanima u opštini Lučani gde se izlila reka Bjelica da će Evropska unija pomoći sa 1,2 miliona evra i da se ne brinu za novac koji će dobiti kako bi nadoknadili štetu. Premijer Aleksandar Vučić stigao je pre podne u… »

Nesreća U Rudniku Mrkog Uglja: Odron usmrtio rudara!

Telegraf 10.03.2016
Glavni federalni rudarski inspektor Ferid Osmanović je izjavio da se nesreća u Rudniku mrkog uglja Banovići dogodila danas oko 13.30 sati na jednom od pripremnih gradilišta. U jami Rudnika mrkog uglja Banovići kod Tuzle došlo je do odrona u… »

Proglašena vanredna situacija u Srbiji zbog poplava!

Telegraf 10.03.2016
Odluka je doneta kao preventivna mera kojom će se olakšati i ubrzati delovanje svih organa Republike Srbije u zaštiti života i bezbednost građana i stvari, kao i otklanjanju posledica poplava. Vlada Srbije je, na predlog Republičkog štaba za… »

Mekejn Pohvalio Srpske Reforme: Srbija je sa Vučićem mnogo napredovala

Telegraf 10.03.2016
Senator SAD Džon Mekejn istakao je da je Srbija poslednjih godina mnogo napredovala, posebno od kada ima kako je naveo snažnog lidera Aleksandra Vučića. Srbija je od perioda sukoba na prostoru bivše Jugoslavije napredovala, posebno poslednjih godina… »

Vanredna Sednica Vlade: Moguća VANREDNA SITUACIJA u Srbiji!

Telegraf 10.03.2016
Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju s medijima sastanak Republičkog štaba za vanredne situacije počeće u 17 sati. U zgradi Vlade Srbije danas će biti održan sastanak Republičkog štaba za vanredne situacije, a potom i vanredna… »

Najbolji Samsungov Telefon Stigao U Srbiju: Sve što treba da znate o Galaxy S7 i S7 Edge na jednom mestu (FOTO) (VIDEO)

Telegraf 10.03.2016
Najnoviji modeli telefona postavljaju najviše standarde u mobilnoj industriji zahvaljujući prefinjenom dizajnu, unapređenoj kameri, naprednim softverskim mogućnostima i jednostavnoj povezivosti sa galaksijom proizvoda, usluga i iskustava. Nedugo nakon… »

Evo o čemu se pričalo na sastanku gradonačelnika sa BALKANA u Ljubljani!

Telegraf 10.03.2016
- Sređujemo centar grada i pretvaramo ga u pešačku zonu, radimo na tome da povećamo broj biciklističkih staza kako bi pešaci i biciklisti imali najviše mesto u saobraćajnoj hijerarhiji, bavimo se sređivanjem deponije u Vinči - kaže… »

Putin Čestitao Nikoliću: Evo šta je sve rekao srpskom predsedniku!

Telegraf 10.03.2016
- Mnogo ste uradili za zaštitu i popularizaciju istočno-hrišćanskih vrednosti. Znam to i lično. Mi smo više puta vodili poverljive zatvorene razgovore. Hoću lično da vam zahvalim - rekao je Putin Nikoliću na početku sastanka u Kremlju… »