Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 10.03.2016

Sud u Beogradu odlučuje o izručenju

Večernje novosti 10.03.2016
Vlada obavestila Haški tribunal o pokretanju postupka u slučaju troje radikala. PREDMET u postupku za predaju optuženih radikala Jove Ostojića, Vjerice Radete i Petra Jojića koje Hag traži zbog nepoštovanja suda, razmotren je na poverljivoj sednici… »

Vlada proglasila vanrednu situaciju u celoj Srbiji

Večernje novosti 10.03.2016
Vlada Srbije proglasila je večeras vanrednu situaciju na teritoriji cele zemlje zbog poplava. Vlada Srbije je, na predlog Republičkog štaba za vanredne situacije, proglasila vanrednu situaciju na teritoriji Srbije, kao preventivnu meru kojom će se… »

Micić: Ne plaše nas ni PAO ni pritisak

Večernje novosti 09.03.2016
Definitivno je to najbitnija utakmica do sada u Evrolgii. I oni su svesni toga. Znamo da smo blizu plasmana u top 8 - kaže Vasilije. POVRATAK u "Arenu" za utakmicu posle koje bi ova generacija Crvene zvezde mogla da ugravira svoja imena u klupsku… »

Srbija ostaje neutralna

Večernje novosti 10.03.2016
Šef naše države u Moskvi razgovarao sa predsednikom Ruske federacije o jačanju političkih odnosa dveju zemalja, ekonomskoj saradnji i bezbednosnim izazovima. SRBIJA treba da zadrži vojnu neutralnost. Može da računa na ekonomsku i političku… »

Trajno zatvorena ruta

Večernje novosti 10.03.2016
Ministarka unutrašnjih poslova Austrije Johana Mikl-Lajtner smatra da Balkanska izbeglička ruta treba da ostane trajno zatvorena. BRISEL - Ministarka unutrašnjih poslova Austrije Johana Mikl-Lajtner smatra da Balkanska izbeglička ruta treba da ostane… »

Zvezda: Želimo naše navijače u Pazaru

Večernje novosti 10.03.2016
Verujemo da ćemo imati podršku koja nam puno znači. Novi Pazar nam je uvek do sada bio dobar domaćin i verujemo da će tako biti i ovog puta, piše u saopštenju FK Crvena zvezda. Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da veruje da će imati… »

POPLAVE U SRBIJI Vanredna situacija u celoj zemlji, najkritičnije u Čačku i Lučanima

Večernje novosti 10.03.2016
Vlada Srbije proglasila je u četvrtak vanrednu situaciju na teritoriji naše zemlje. Najkritičnija situacija u Čačku i Lučanima. Vlada Srbije proglasila je u četvrtak vanrednu situaciju na teritoriji naše zemlje. U tri grada i 14 opština i dalje… »

Nađa Savčenko: Moje suđenje je farsa

Večernje novosti 09.03.2016
Ukrajinski vojni pilot Nađa Savčenko izjavila je danas u završnoj reči da je njeno suđenje za umešanost u pogibiju dva ruska novinara "farsa marioneta iz Kremlja" Ukrajinski vojni pilot Nađa Savčenko izjavila je danas u završnoj reči da je njeno… »

Đurić: Priznanje nezavisnosti Kosova ostaće nedosanjani san Prištine

Večernje novosti 10.03.2016
Direktor Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da će odluka Srbije da prizna nezavisnost Kosova ostati "nedosanjani san prištinskih separatista" Direktor Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je… »

Maja Adrovac: Za atentat sam čula kad sam uhapšena

Večernje novosti 10.03.2016
Maja Adrovac, kojoj je u četvrtak počelo suđenje zbog napada na Milana Beka, izjavila: Na mene se vrši pritisak da priznam nešto što nisam uradila. NISAM kriva i nisam počinila ono što mi je optužnicom stavljeno na teret, a već više od osam… »