Izvor: Vesti online/Društvo arhiva vesti 10.03.2016

Uvedena vanredna situacija u celoj Srbiji

Vesti online 10.03.2016
Posle sednice Štaba za vanredne situacije i sednice Vlade proglašena je vanredna situacija na celoj teritoriji Srbije, javljaju agencije. Odluka je doneta kao preventivna mera kojom će se olakšati i ubrzati delovanje svih organa Republike Srbije u… »

"Tri dana smo ovde, u džungli u Srbiji..."

Vesti online 10.03.2016
Balkanska izbeglička ruta je zatvorena, ali izbeglice i dalje pokušavaju da pređu granicu između Srbije i Mađarske. Troje migranata iz Irana tvrde da su ih krijumčari pokrali i prevarili, navode mediji. - Od pre tri dana smo ovde, u džungli u… »

Nemojte da žalite, SPC odobrila potapanje valjevske Gračanice!

Vesti online 10.03.2016
Patrijarh srpski Irinej izjavio je povodom slučaja manastira valjevska Gračanica koja je u velikoj opasnosti da je voda u potpunosti uništi, da je dogovoreno da ta svetinja bude potopljena i premeštena na drugo mesto. Patrijarh, koji trenutno boravi u… »

Prete nam žutica i crevne zaraze?

Vesti online 10.03.2016
Trenutno opasnost vreba i od respiratornih infekcija, a nakon povlačenja vode od oboljenja koje prenose komarci i izazivaju glodari, navode mediji. Stanovnici poplavljenih područja tokom poplava, ali i nekoliko nedelja nakon povlačenja vode mogli bi da… »

Vučić, jedini čovek koji sme na kišu bez kišobrana

Vesti online 10.03.2016
Vi svi znate da je premijer Srbije Aleksandar Vučić "jedini čovek koji ide tamo gde je najteže i kome ljudi veruju". Ako ne verujete nama, pitajte novinare Pinka, oni će vam potvrditi gorenavedenu konstataciju. U skladu s tim, mi ćemo sada da… »

Sulejman do Beča, Erdogan do Berlina

Vesti online 10.03.2016
Samit EU u Briselu dugo se lomio u nagađanju sa Turcima koji su imali u tom času sve adute u svojim rukama. Turski premijer Ahmet Davutoglu stigao je na taj skup sa instrukcijama svog šefa, predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, da što skuplje proda… »

10 kancerogenih namirnica koje morate da izbacite iz ishrane!

Vesti online 10.03.2016
Rak je jedan od vodećih uzroka smrtnosti širom sveta. Nedavno je SZO objavila da mesne prerađevine mogu da prouzrokuju nastanak tumora, ali ovo nisu jedine namirnice koje mogu da izazovu rak. Kao što pojedinim namirnicama možete da sprečite nastanak… »

Ako stalno budete jeli ovo, imaćete 50 odsto više šanse da dobijete rak pluća!

Vesti online 10.03.2016
Ako ste se pitali kako to da neko ko nikad u životu nije zapalio cigaretu, a pritom je živeo zdrav život negde na selu, daleko od gradske vreve i zagađenja, može da oboli od raka pluća, sada nauka ima odgovor na to pitanje. Čuli ste sigurno za… »