Izvor: Vesti online/Zabava arhiva vesti 10.03.2016

FOTO: Ko je ovde pravi Marinko?

Vesti online 10.03.2016
Mladi pevač Nikola Rokvić učestvuje u trećoj sezoni emisije "Tvoje lice zvuči poznato". Prošli put pobedio je pošto je fantastično predstavio pevačicu Kaliope Bukle, a kako će se snaći sledeće nedelje? Naime, u novoj epizodi Nikola je dobio… »

VIDEO: Ceca besna - Kud sam se i vraćala u "Pinkove zvezde"!

Vesti online 10.03.2016
Posle nekoliko nedelja odsustva, Cecu Ražnatović se vraća u crvenu stolicu "Pinkovih zvezda". Međutim, već u prvoj emisiji posle pauze folk pevačica je uspela da se iznervira. Cecu je uspeo, po tradiciji, da iznervira Miroslav Ilić, a kada joj je… »

Kristina obećala, ali nije izdržala!

Vesti online 10.03.2016
Balerina Kristina Čanković provela je već drugu noć zaredom u krevetu Filipa Đukića, nakon što su joj Nemanja MCN i Stefan Jakovljević izbacili slamaricu napolje. Podsećanja radi, pre dva dana je došlo do svađe između Kristine i Stefana, kada… »

Bora poručio: Mrka za seks uzima doping, a ja sam čista majka priroda

Vesti online 10.03.2016
Estradni rat između Bore Drljače i Ane Bekute se nastavlja. Naime, najpre je Bora otkrio da je Mrka ljubomoran na njega jer sumnja da je pevač nekada davno spavao sa Bekutom, a onda je Ana Drljaču nazvala matorom budalom koja izmišlja priče o seksu… »

VIDEO: Keva načisto "odlepila", pravila haos na Farmi

Vesti online 10.03.2016
Zorica Marković Keva napravila je pravi haos na "Farmi". Pošto je videla da joj je neko rasturio krevet načisto je "poludela" i počela da se sveti ostalim farmerima. Naime, kada je Keva ušla u sobu videla je da joj je krevet rasturen, pa je počela… »

Prljava igra Britanaca! "Pakuju" aferu Novaku!

Vesti online 10.03.2016
Britanski mediji pokušavaju u svoje prljave igre da ubace i najboljeg tenisera današnjice Novaka Đokovića. Jedan od najpoznatijih tabloida na Ostrvu "Dejli mejl" pisao je o večeri i druženju našeg asa i indijske glumice Dipike Padukone. Naš as… »

Znaju zašto žive: Evo koliko su rijaliti majstori zaradili do sad

Vesti online 10.03.2016
Jelena Golubović je apsolutna rekorderka po zarađenom novcu u rijalitijima, dok su iza nje Stanija Dobrojević, Miki Đurčić, Zorica Marković i Maja Nikolić. Rediteljka Jelena Golubović nalazi se na prvom mestu liste rijaliti majstora, budući da… »

VIDEO: Da li možete da rešite ovu hit mozgalicu?

Vesti online 10.03.2016
Ovu japansku mozgalicu kompanije su koristile nekada koristile prilikom zapošljavanja kandidata. Bila je pravi hit na internetu pre desetak godina, a sada je ponovo postala aktuelna. Zagonetka je poznata i kao japanski test inteligencije. Vaš zadatak je… »

Ludilo na "Farmi": Večeras ulaze Stoja i Aca!

Vesti online 10.03.2016
Farmere večeras očekuje nezaboravna žurka. Sani i Natalija uspešno su obavili tajni zadatak u kojem je trebalo da ostanu u svađi sve do večeras, a baš kao što im je Zadruga i obećala lepu nagradu, to su i dobili. Večeras na imanje stižu Stoja i… »

Hit: Otvorio vrata aviona da malo proluftira

Vesti online 10.03.2016
Kada putujete avionom, postoje stvari koje se nikako ne rade. Jedna od njih je i otvaranje aviona letelice. Ipak, izgleda da ta pravila ne važe i u Kini, Ili važe, samo ih ne poštuju svi. Naime, kako prenose kineski mediji, u avionu jedne kompanije u… »