Izvor: Vrele gume arhiva vesti 10.03.2016

Toyota MIRAI premijerno u Beogradu!

Vrele gume 10.03.2016
Mnoštvo Toyotinih noviteta na sajamskoj manifestaciji “DDOR BG Car Show 05” Toyota Srbija će na sajamskoj manifestaciji “DDOR BG Car Show 05” u Beogradu, na štandu u hali 1 Beogradskog sajma, pored game vozila koja je u ponudi na tržištu… »

Opel Karl 1.0 Cosmo

Vrele gume 10.03.2016
Već više godina, čuvena Claudia Schiffer "ambasadorka" je Opela. Njena pažnja trenutno je usmerena ka malom Karlu, poslednjem novitetu brenda. Lepu, ali sada "zrelu" Claudiju, u poslednje vreme češće viđamo na malim ekranima, nego kada je bila… »

Subaru sprema sportistu sa centralno postavljenim motorom?

Vrele gume 10.03.2016
Prema navodima „insajdera“, a koje prenosi Car & Driver, Subaru u Japanu ispituje prototip sportskog modela sa centralno postavljenim motorom. Prototip se navodno zasniva na modelu Subaru BRZ, a pokreće ga centralno montirani turbo bokser sa dodatkom… »

Nissan i BMW žele da Velika Britanija ostane u EU

Vrele gume 10.03.2016
Nissan i BMW kažu da Brexit ne bi trebalo da postane realnost . To je mešavina nade i pretnje, jer planirane investicije u Veliku Britaniju se dovode u rizik, jer bi rezultati referenduma mogli da ih ugroze. Mada ovi proizvođači i dalje govore da će… »

Lada u Srbiji

Vrele gume 10.03.2016
Firma Rusauto iz Beograda,saopštila je javnosti da uskoro započinje uvoz putničkih automobila pomenute ruske marke. Uprkos carini na ruska vozila od 12,5% ponuda Lada vozila na našem tržištu se proširuje. Uz standardnu Ladu Nivu, čija prodaja nije… »

Honda NSX Type R bez hibridne tehnologije?

Vrele gume 10.03.2016
Sa 500 ks iz sofisticiranog hibridnog sistema, Hondu/Acuru NSX nije teško zavoleti. Ukoliko prođu izvesne inicijative unutar japanske marke, stvari bi mogle da budu još bolje. Jedan od glavnih inženjera NSX projekta, Nik Robinson, rekao je prilikom… »

Maserati Levante sa hibridnim pogonom iz Chrysler Pacifica Hybrida

Vrele gume 10.03.2016
„Plug-in“ hibridna tehnologija iz Chrysler Pacifica hibridnog minivana će se preseliti u mnogo viši i luksuzniji segment. Naime, svoje mesto će pronaći u Maseratijevom krosoveru Levante. PHEV model bi trebalo da stigne krajem 2017. ili početkom… »

Rosi: "Moj odnos sa Markezom ne može više nikada biti kao pre"

Vrele gume 10.03.2016
Valentino Rosi insistira na tome da su njegovi odnosi sa Markom Markezom zauvek poremećeni i „nikada neće biti obnovljeni“. Kao što znamo, Rosi i Markez su bili u centru kontroverze prošle sezone nakon serije oštrih duela, koji su kulminirali… »

Audi R8 Spyder sledeće generacije

Vrele gume 10.03.2016
Novi Audi R8 Spyder pojaviće se pod sjajem sajamskih reflektora možda već do kraja meseca u Njujorku, ali nema razloga da čekamo na to. Fotografije novog prestižnog Audi modela bez ikakve maske dolaze nam već sada sa nemačkih ulica. I u novoj… »

BMW serije 7 Centennial Edition

Vrele gume 10.03.2016
BMW je upravo proslavio stogodišnjicu otkrivanjem Vision Next 100 koncepta, ali kompanija takođe priprema i seriju 7 Centennial Edition. Po Edmundsu, ovu specijalnu ediciju će krasiti brojna unapređenja i dodaci kako na spoljnjem izgledu tako i unutar… »