Arhiva vesti 11.03.2016

ODLAZAK VELIKANA Kad budem mrtav i beo, hteo bih svetiljka da budem

Večernje novosti 11.03.2016
Odlazak Dragana Nikolića, legende jugoslovenske i srpske kulture, glumca koji je sanjao svoju profesiju. Nisam uvek bio pobednik, ali i život i gluma su pobeđivanje bez pobede, govorio je Gaga. SANjAO sam posao kojim ću se baviti. I moji su se snovi… »

Žreb Za Oi: FIBA nas sve zbunila, rivale dobijamo tek po završetku kvalifikacija!

Hot sport 11.03.2016
Posle ženskog, određen je žreb i za muški deo košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. U prvi mah objavljeno je da bi košarkaška reprezentacija Srbije, u slučaju plasmana na Olimpijske igre u Riju, igrala bi u grupi protiv… »

Za Flojda – Nikad otpisan i večno nacionalna klasa

B92 11.03.2016
Navijači Crvene zvezde oprostili su se emotivnim transparentnom od glumačkog velikana i velikog navijača crveno-belih – Dragoslava Dragana Nikolića. Doajen srpskog i jugoslovenskog glumišta umro je u Beogradu u 73. godini života, posle duge i… »

POPLAVE U SRBIJI Morava preti gasovodu, Sava probila deo nasipa kod Šapca!

Večernje novosti 11.03.2016
Stručnjaci JP „Srbija vode“ i predstavnici Štaba za vanredne situacije u Trsteniku sastali su se kako bi se preduzele neophodne mere za sanaciju obala Zapadne Morave. VANREDNA situacija zbog opasnosti od poplava je na snazi u celoj Srbiji, poplavama… »

Treća opcija na broju pet

Dnevnik 11.03.2016
Republička izborna komisija potvrdila je izbornu listu „Dveri – DSS – Sanda Rašković Ivić – Boško Obradović”, koju su predstavnici tih stranaka predali u četvrtak uveče. Predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić je… »

Džaja: "Napustio nas je gospodin, velikan..."

Sportske.net 11.03.2016
Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić izrazio je saučešće porodici Dragana Nikolića i objasnio kako je srpsku kulturnu scenu napustio gospodin i velikan koji je na svoj način pratio Zvezdu. Poslednjeg radnog dana tekuće nedelje srpsku… »

Bajatović: Gas jeftiniji od aprila

Dnevnik 11.03.2016
Nabavna cena gasa već od narednog meseca biće niža oko 25 odsto, a da li će se i u kojoj meri to odraziti na cenu kubika na domaćem tržištu, za sada se još ne može precizno reći. Naime, direktor JP „Srbijagas” Dušan Bajatović je, govoreći… »

BEKO: Sud laže! Nisam bio na Biznis forumu! Nema pravde u takvoj ustanovi

Pravda 11.03.2016
BEOGRAD - Iako je Viši sud danas saopštio da je biznismen Milan Beko uredno pozvan na jučerašnje suđenje Maji Adrovac gde je trebalo da bude ispitan u svojstvu oštećenog, Beko tvrdi da to nije tačno. On u svom saopštenju tvrdi da je "laž" da je… »

Antić: Stabilna energetska situacija, ne postoji plan o povećanju cene struje

Večernje novosti 11.03.2016
Ministar rudarstva i energetike izjavio je da u ovom trenutku ne postoji bilo kakav plan niti obaveza da se poveća cena struje i da se preduzimaju sve mere da bi se predupredile eventualne posledice porasta vodostaja. NOVI SAD - Ministar rudarstva i… »

Dačić: Odazvaću se pozivu da budem svedok na suđenju Lazareviću

RTV 11.03.2016
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da će se odazvati pozivu da bude svedok na suđenju bivšem šefu kabineta ministra unutrašnjih poslova Srbije Branku Lazareviću i trojici optuženih za odavanje poverljivih podataka… »