Beograd arhiva vesti 12.03.2016

Reke u Beogradu pod kontrolom

Press 12.03.2016
Sve reke u Beogradu su pod kontrolom, rekao je danas gradski menadžer Goran Vesić navodeći da su Sava i Dunav ispod vanredne odbrane od poplava, kao i da je Beograd spreman da pomogne drugim područjima gde je to potrebno. Foto:Tanjug "Dunav je… »

Rakete Poslate Brzom Poštom Za Ameriku: Detalji drame na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla"

Telegraf 12.03.2016
- Posebno je zanimljivo što paket nije vlasništvo nijednog putnika nego je poslat kao brza pošta na relaciji Bejrut-London-Njujork - rečeno je iz MUP Srbije. Večeras su na aerodromu “Nikola Tesla” pronađene dve rakete koje su transportovane iz… »

Javio Se Jovan: Pronađen HEROJ sa Novog Beograda

Blic 12.03.2016
Sanja Lašić, majka mališana kog su opljačkali na ulici, tragala je za herojem koji je spasao njeno dete. Pogledajte na facebook-u Jovan sa Novog Beograda pojurio je lopove koji su napali Sanjinog sina. Ona je na društvenim mrežama okačila… »

Država Preuzela Osnivačka Prava: 4 kliničko-bolnička centra ponovo pod ingerencijom vlade

Kurir 12.03.2016
BEOGRAD - Vlada Srbije odlučila je da od grada Beograda preuzme osnivačka prava nad četiri kliničko-bolnička centra, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku". Kako se navodi, Vlada Srbije donela je u petak, 11. marta, odluke da Republika… »

Obnova crpne stanice „Karađorđev trg" posle više od 40 godina

Studio B 12.03.2016
Na listi kapitalnih infrastrukturnih investicija, koje grad planira da realizuje u narednoj deceniji, izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže je u vrhu prioriteta. Zemun je, posle Palilule, opština koja će dobiti najviše sredstava za tu namenu… »

NOĆ U BEOGRADU: Udesi, tuče i pijanstva

Kurir 12.03.2016
BEOGRAD - Protekle noći u Beogradu dogodila su se četiri saobraćajna udesa u kojima je, bez težih posledica, povređeno pet osoba, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. Prvu noć vikenda obeležile su i tuče, kao i intervencije lekara zbog prevelikog… »

Nema neposredne opasnosti po Beograd

Studio B 12.03.2016
U ovom trenutku ne postoji neposredna opasnost za Beograd kada je u pitanju poplavni talas, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali. Mali je za TV Pink rekao da je situacija u Beogradu stabilna, da su tokovi ili u stangaciji ili u opadanju… »

Nova rasveta u Makišu

Studio B 12.03.2016
U saradnji sa JP Javno osvetljenje Opština Čukarica postavila je novu rasvetu u naselju Makiš, na Obrenovačkom putu. Nova rasveta u ovom romskom naselju u velikoj meri doprineće bezbednosti, pogotovo najmlađih stanovnika. Obilazeći radove u naselju… »

Živa Biblioteka: Ove priče ne možete da čujete nigde drugde

Blic 12.03.2016
Da li ste se ikada pitali kako Sirijci žive u Srbiji, sa čime se svakodnevno susreću ljudi koji rade sa njima, kako izgleda biti Indijac u Beogradu ili raditi sa ljudima koji pokušavaju da pređu granicu u potrazi za boljim životom? Specijalna Živa… »

Obrenovac: Džakovi s peskom čekaju tender?!

Večernje novosti 12.03.2016
Nestvarne nesuglasice Kriznog štaba opštine Obrenovac i čelnika TE "Nikola Tesla" oko odbrane od poplava. Čučković: Rekli nam da je neophodna javna nabavka. EPS: Biće zaštićeni ključni energetski objekti. ZAKON o javnim nabavkama čini se da je… »