Beograd arhiva vesti 12.03.2016

Poplave: Vesić: Spremni smo za najavljene padavine

Blic 12.03.2016
Grad je u potpunosti spreman za veće padavine koje su najavljene za nedelju i ponedeljak i već nekoliko dana reaguje se preventivno kako bi žživoti i imovina bili sačuvani, rekao je gradski menadžžer Goran Vesić. - Pripremljeno je oko ššest… »

Rakete Poslate Brzom Poštom Za Ameriku: Detalji drame na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla"

Telegraf 12.03.2016
- Posebno je zanimljivo što paket nije vlasništvo nijednog putnika nego je poslat kao brza pošta na relaciji Bejrut-London-Njujork - rečeno je iz MUP Srbije. Večeras su na aerodromu “Nikola Tesla” pronađene dve rakete koje su transportovane iz… »

Nije Prošlo Vreme Heroja: Tražim Jovana iz Bloka 70a, spasao mi je sina

Kurir 12.03.2016
BEOGRAD - Beograđanka Sanja Lasić obratila se Kuriru u potrazi za Jovanom sa Novog Beograda koji je pojurio za lopovima kada su napali njenog sina. Sanja je na svom Fejsbuk profilu objavila Jovanu fotografiju uz reči da od šoka nije uspela ni da mu se… »

Četiri Kliničko-bolnička centra u Beogradu ponovo pod ingerencijom vlade

Blic 12.03.2016
Vlada Srbije odlučila je da od grada Beograda preuzme osnivačka prava nad četiri Kliničko-bolnička centra, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku". Kako se navodi, Vlada Srbije donela je u petak, 11. marta, odluke da Republika Srbija od… »

"Svi građani dobiće vodovod i kanalizaciju"

Blic 12.03.2016
U narednih 10 godina grad će da izgradi 1.600 kilometara vovodne i kanalizacione mreže, kako bi svi građani bili priključeni na te mreže, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali prilikom obilaska radova na sanaciji i adaptaciji… »

NOĆ U BEOGRADU: Udesi, tuče i pijanstva

Kurir 12.03.2016
BEOGRAD - Protekle noći u Beogradu dogodila su se četiri saobraćajna udesa u kojima je, bez težih posledica, povređeno pet osoba, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. Prvu noć vikenda obeležile su i tuče, kao i intervencije lekara zbog prevelikog… »

Nema neposredne opasnosti po Beograd

Studio B 12.03.2016
U ovom trenutku ne postoji neposredna opasnost za Beograd kada je u pitanju poplavni talas, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali. Mali je za TV Pink rekao da je situacija u Beogradu stabilna, da su tokovi ili u stangaciji ili u opadanju… »

Nova rasveta u Makišu

Studio B 12.03.2016
U saradnji sa JP Javno osvetljenje Opština Čukarica postavila je novu rasvetu u naselju Makiš, na Obrenovačkom putu. Nova rasveta u ovom romskom naselju u velikoj meri doprineće bezbednosti, pogotovo najmlađih stanovnika. Obilazeći radove u naselju… »

Živa Biblioteka: Ove priče ne možete da čujete nigde drugde

Blic 12.03.2016
Da li ste se ikada pitali kako Sirijci žive u Srbiji, sa čime se svakodnevno susreću ljudi koji rade sa njima, kako izgleda biti Indijac u Beogradu ili raditi sa ljudima koji pokušavaju da pređu granicu u potrazi za boljim životom? Specijalna Živa… »

Obrenovac: Džakovi s peskom čekaju tender?!

Večernje novosti 12.03.2016
Nestvarne nesuglasice Kriznog štaba opštine Obrenovac i čelnika TE "Nikola Tesla" oko odbrane od poplava. Čučković: Rekli nam da je neophodna javna nabavka. EPS: Biće zaštićeni ključni energetski objekti. ZAKON o javnim nabavkama čini se da je… »