Hronika arhiva vesti 12.03.2016

Presuda "Saobraćajnoj mafiji" pravosnažna samo za petoro

Novi magazin 12.03.2016
Naime, presudom Apelacionog suda pravosnažno su odbijene samo optužbe protiv troje okrivljenih zbog nastupanja apsolutne zastarelosti krivičnog gonjenja, dok je u odnosu na dvojicu okrivljenih presuda preinačena. Apelacioni sud je preinacio… »

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Požarevcu

RTS 12.03.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, po nalogu tužilaštva, uhapsili su T. Ž. (1963) iz okoline Požarevca, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. On je osumnjičen da je 30. januara ove godine, iz lovačke… »

NA ZAHTEV SRBIJE I PO NALOGU INTERPOLA: Makedonci uhapsili bivšeg pripadnika OVK

Kurir 12.03.2016
BEOGRAD - Na zahtev MUP Srbije, a po nalogu Interpola, makedonska policija je uhapsila šefa protokola kosovskog ministarstva bezbednosnih snaga Gafura Dugolija. On je uhapšen pod optužbom za ratne zločine u vreme kada je bio pripadnik OVK, preneli su… »

Na aerodromu Nikola Tesla pronađene dve rakete sa eksplozivnim punjenjem

Novi magazin 12.03.2016
Rakete bile upakovane kao školske makete i imale su takvu prateću dokumentaciju, ali su dresirani psi nanjušili eksploziv u paketima i po otvaranju nađene su bojne rakete i pokrenuta je istraga, navodi Blic pozivajući se na nezvanične izvore. Rakete… »

Starica se udavila u Nišavi

Blic 12.03.2016
NIŠ - Nišlijka S.Đ. (88) udavila se u Nišavi jutros oko 7 časova nakon što je upala u reku kod Grčkog konzulata pod još neutvrđenim okolnostima. Beživotno telo starice izvukli su u 7.30 časova kod Medoševačkog mosta pripadnici tima za… »

"Slučaj pada helikoptera neće ni dobiti epilog"

B92 12.03.2016
Beograd -- Godinu dana od pada helikoptera u kom je poginulo sedam ljudi, Više javno tužilaštvo u Beogradu se nije izjasnilo da li će i protiv koga pokrenuti istragu. Vojni analitičari smatraju da taj slučaj neće ni dobiti svoj epilog, naročito ne… »

Er Srbija: Identifikovana eksplozivna pošiljka na BG aerodromu

Politika 12.03.2016
Avio-kompanija „Er Srbija” večeras je saopštila da je eksplozivna kargo pošiljka, koja je transportovana na dalju destinaciju, ranije tokom dana identifikovana na beogradskom aerodromu i da ta kompanija pomaže u istrazi u vezi sa pošiljkom… »

Marina Andrejić Još za mene govore ona je ubila sina Đorđa, samo je Jelena verovala da nisam

Kurir 12.03.2016
POŽAREVAC - Marinu Andrejić potreslo je ubistvo i jučerašnja sahrana Jelene Šindrić (29), sestre od strica njenog sina Đorđa, koji je nestao 22. jula 2010. Marina je bila osumnjičena za smrt svoga sina, a jedina iz familije Andrejić sa kojom je… »

ZA NAUK! Povezao autostopera, a onda...

Mondo 12.03.2016
Meštanin Sokobanje sigurno više neće u svoje vozilo primati autostopere. Foto: Thinkstock Naime čovek je na putu Aleksinac-Sokobanja, u svoje vozilo, ljudski, primio auto-stopera. Bio je šokiran kada ga je ispred Sokobanje zaustavila policijska… »

Noć u BG: Četiri udesa, troje povređenih

B92 12.03.2016
Beograd -- U četiri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu povređene su tri osobe, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. U udesu, koji se dogodio u 20.01 časova u ulici Majora Zorana Radosavljevića povređena je ženska osoba (60), i… »