Izvor: Alo arhiva vesti 12.03.2016

Cvetković ni potpis ne može bez tompusa!

Alo 12.03.2016
Slobodan Cvetković, predsednik Gradskog odbora SPS-a i generalni direktor Novosadskog sajma, ne odvaja se od tompusa, čak ni kada potpisuje koalicioni sporazum. Po sistemu „ima se, može se“, socijalista kreće u izbornu trku da se bori za bolje… »

Jokić siguran, čeka se Bobi!

Alo 12.03.2016
Izjava Majka Melouna, trenera Denver Nagetsa, da podržava želju Nikole Jokića da predstojeće leto posveti reprezentaciji Srbije, izmamila je osmehe svim ljubiteljima košarke u našoj zemlji. - Moja najveća briga je da se moji igrači ne povrede. Ali… »

Uhapšen zvaničnik kosovske vlade

Alo 12.03.2016
Makedonska policija uhapsila šefa protokola kosovskog Ministarstva bezbednosnih snaga Gafura Dugolija, pod optužbom za ratne zločine u vreme kada je bio pripadnik OVK. Na zahtev MUP-a Srbije, a po nalogu Interpola, makedonska policija je uhapsila šefa… »

Pjongjang opet preti Seulu

Alo 12.03.2016
Severna Koreja ponovo je zapretila Južnoj Koreji da će umarširati na njenu teritoriju ukoliko procene da su ugroženi. Severna Koreja saopštila je danas da je njena vojska spremna za preventivni napad da bi "oslobodila" jug korejskog poluostrva… »

Sahranjena Nensi Regan

Alo 12.03.2016
Bivša prva dama SAD Nensi Regan sahranjena je u Kaliforniji pored supruga, bivšeg američkog predsednika Ronalda Regana, javile su danas agencije. Oko hiljadu zvanica prisustvovalo je u petak sahrani Nensi Regan, a više od 5.000 ljudi joj je prethodno… »

Mira Stupica doživela moždani udar

Alo 12.03.2016
Naša proslavljena dramska umetnica Mira Stupica, preksinoć je doživela moždani udar, zbog kojeg je primljena na Neurološko odeljenje Urgentnog centra u Beogradu. Informaciju o zdravstvenom stanju čuvene glumice, rođene sestre glumca Bore… »

Brajović: Gago, ponosni smo što smo te imali!

Alo 12.03.2016
Glumac Vojislav Voja Brajović duboko je potresen odlaskom prijatelja i kolege Dragana Nikolića, a utehu je pronašao u svemu onome po čemu će pamtiti čuvenog glumca. Dvojac iz filma i serije “Otpisani”, Prle i Tihi, zauvek su razdvojeni, ali… »

Kit Emerson izvršio samoubistvo?

Alo 12.03.2016
Kit Emerson, osnivač i klavijaturista grupe Emerson, Lejk i Palmer (ELP), pronađen je mrtav u svom stanu. Sumnja se na samoubistvo. Kit Emerson, osnivač i klavijaturista grupe Emerson, Lejk i Palmer (ELP), nađen je mrtav u svom stanu, u Kaliforniji… »

Migranti, ovako se seksa!

Alo 12.03.2016
Preduzimljivi i praktični Nemci napravili su zvanično uputstvo za migrante u kojem ih uče šta je to seks?! Da ne bi došlo do zabune, uputstva su vrlo jednostavna i praktična, a praćena su crtežima koji dodatno pojašnjavaju određene segmente… »

Ajfonka i Mimi Oro lumpovale do jutra (FOTO)

Alo 12.03.2016
Tijana Ajfon nije želela da slobodnih 18 sati van rijalitija provede u miru i sa porodicom, već je brže bolje bolje pohitala u noćni provod. Kao što je juče i obećala, ona se nakon solarijuma uputila u noćni klub, a društvo joj je pravio najbolji… »