Izvor: Alo arhiva vesti 12.03.2016

Gaga stigao u "Kafanu kod besmrtnih"

Alo 12.03.2016
Odlazak legende Dragana Nikolića propraćen je i menjanjem čuvene slike na kojoj veliki pokojni umetnici sede u kafani. Na njoj je sada i Gaga koji ulazi na ovo čuveno mesto zvano "Kafana kod besmrtnih". Tako se pridružio Pavlu Vuisiću, Bati… »

Mrtvog mladića stavili da sedi kao da je živ (VIDEO)

Alo 12.03.2016
Fernando de Hesus Diaz Beato (26) usmrćen je u vatrenom obračunu u San Huanu, a njegova porodica ga na komemoraciji nije postavila u sanduk. Oni su njegovo telo položili da sedi sa otvorenim očima i sa cigarom u ruci. Hesus je u svom kraju upucan 15… »

Goga: Davali mi da jedem kao kučetu! (VIDEO)

Alo 12.03.2016
Slobodoumna igračica Goga Aleksić otkrila je Lepom Mići da joj je mama u detinjstvu bila bolesna, a da ona nije imala šta da jede. Igračica Goga Aleksić u intimnom razgovoru sa pevačem Lepim Mićom otkrila je tužne detalje iz privatnog života… »

I kad budem mrtav i beo, hteo bih da budem kakva-takva svetiljka

Alo 12.03.2016
Pokojni Gaga Nikolić umeo je svoju duhovitost da prenese i na sedmu silu. Kada mu se nije pričalo za medije, vrteo je nekoliko istih rečenica kao izgovore „bole me leđa i ne mogu da pričam“, „brinem o bolesnoj majci i nije mi do priče“ i… »

Rakete otkrivene na Aerodromu u Beogradu

Alo 12.03.2016
Na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu pronađene su dve rakete sa eksplozivnim punjenjem koje su transportovane iz Bejruta preko Beograda i Londona za Portland u Americi. Rakete dužine 1,5 metara bile su u prtljagu aviona na redovnoj liniji Er… »

Potpisom potvrdila da je - mrtva! (FOTO)

Alo 12.03.2016
Ako nemate prijavljeno prebivalište jer ste mrtvi, to morate i da potvrdite lično. Ne, nije nikakva loša šala ili nešto slično. U pitanju je klasično prokletstvo papirologije, tako svojstveno delu sveta koji poznajemo kao "ovi prostori". A baš… »

Magare u vožnji centrom Beograda! (FOTO)

Alo 12.03.2016
Imajući u vidu to da je Beograd najveći grad u Srbiji, onda ne čudi činjenica što se u njemu mogu videti stvari i situacije koje pre liče na scene iz filmova Emira Kusturice! ako nikad niste videli živog magarca na krovu auta na tromeđi balkanske… »

Šašiću, skoči sa Brankovog mosta!

Alo 12.03.2016
Folk pevač Aca Lukas poručuje Šašiću da skoči sa Brankovog mosta, kao i da hitno poseti psihijatra ili psihologa. Estradni rat između pevača i bivših drugara Ace Lukasa i Željka Šašića oživeo je kada je ovaj drugi poručio ćerki Sofiji… »

Ovo je nova Dinkićeva pesma za Kikija (VIDEO)

Alo 12.03.2016
Mlađan Dinkić se na Tviteru pohvalio svojom novom pesmom koju je napravio za Kikija Lesendrića iz "Pilota". Dinkić je na ovoj društvenoj mreži podelio novu pesmu "Pilota", za koju je pravio muziku, a tekst je Kikijev. Hajde reci zar nije ona noć… »

Bez sna večeras i sutra uveče

Alo 12.03.2016
Oko 1.000 pripadnika Sektora za vanredne situacije, pripadnika Vojske Srbije i MUP-a, kao i Žandarmerije, upućeno je u istočnu Srbiju na šest kritičnih i potencijalno kritičnih tačaka. Predrag Marić kaže da će večeras i sutra uveče biti… »