Izvor: Alo arhiva vesti 12.03.2016

Čeda Čvorak: Otkrio sam sve tajne (VIDEO)

Alo 12.03.2016
Muzičar Čeda Čvorak napisao je knjigu. On kaže da se njegovo delo zove "Preko trnja do zvezda" i da je tu otkrio ono što nikada nije hteo da kaže novinarima. Pogledajte o čemu je još pričao:… »

SRS: Za poplave su krivi naprednjaci!

Alo 12.03.2016
Srpskа rаdikаlnа strаnkа ocenila je danas dа аktuelni režim predvođen Srpskom nаprednom strаnkom snosi nаjveći deo krivice zа vаnredno stаnje koje je proglаšeno u Srbiji zbog obilnih kišа i izlivаnjа rekа. "Nаdležni držаvni… »

Čepurin voli srpski prebranac s kobajom!

Alo 12.03.2016
Ništa bez pasulja! Supruga ruskog ambasadora u Srbiji Aleksandra Čepurina, Natalija Čepurina, otkrila je za “Alo!” da njen suprug Aleksandar obožava srpsku kuhinju, ali da mu je prebranac omiljeno jelo! - Aleksandar i ja volimo srpsku kuhinju, ima… »

Voda ušla u školu u Lipljanu (FOTO)

Alo 12.03.2016
Kosovo je takođe pogođeno poplavama, a sudeći po fotografijama voda je ušla u školu u Lipljanu. Iguman Visokih Dečana,otac Sava Janjić na Tviteru je objavio fotografije posledice poplava na Kosovu. Kako je naveo, naugroženija su mesta oko Gnjilana… »

„Niko mi ne veruje da nisam ubila sina“

Alo 12.03.2016
Marina Andrejić iz Majilovca provela je 703 dana u pritvoru zbog sumnje da je umešana u ubistvo sina Đorđa (13) pre šest godina. Iako je na sudu oslobođena, danas živi „životom žene koja bi se najradije povukla u mišju rupu“ jer gotovo da ne… »

Austrija spremna za novu migrantsku rutu

Alo 12.03.2016
Austrija se, nakon zatvaranja balkanske rute, priprema za preusmeravanje talasa izbeglica, a na graničnom prelazu Nikelsdorf, iz pravca Mađarske, austrijska policija kontroliše vozila koja ulaze u tu zemlju. Kako javlja dopisnik Tanjuga, policajci su… »

Vlada sad brine o četiri KBC

Alo 12.03.2016
Vlada Srbije donela je odluku da od grada Beograda preuzme osnivačka prava nad četiri kliničko-bolnicka centra, objavljeno je u Službenom glasniku. Vlada je odlučila da preuzme osnivačka prava nad KBC "Dr Dragiša Mišović - Dedinje", KBC… »

Daglasu ostalo nekoliko meseci života?!

Alo 12.03.2016
Majkl Daglas (71) je pre nekoliko dana otputovao na Bermude, navodno na odmor, ali je otkriveno da mu se vratio rak grla, koji je operisao 2010. godine i da želi tamo da provede verovatno poslednje mesece života. Izvor blizak glumcu ispričao je za… »

Gagi posvećen grafit (FOTO)

Alo 12.03.2016
Ljudi širom Balkana ne prestaju da odaju počast legendarnom glumcu Draganu Nikoliću koji je juče preminuo. U Beogradu je osvanuo grafit posvećen Gagi na kojem je on oslikan kao Flojd kojeg je glumio u filmu "Nacionalna klasa". Fotka je ubrzo zaradila… »

Otvorite vino uz pomoć ključa

Alo 12.03.2016
Svi smo se bar jednom našli u situaciji da nam se baš pije vino, ali da nemamo u kući vadičep. Umesto da trčite po komšiluku i vadite alat iz kutije, vino otvorite uz pomoću najobičnijeg ključa. Ukoliko ste ostali bez vadičepa, šrafciger i… »