Izvor: Alo arhiva vesti 12.03.2016

Islamska država ponovo napala hemijskim oružjem

Alo 12.03.2016
Irački zvaničnici tvrde da je Islamska države rano jutros nedaleko od Kirkuka izvela dva napada hemijskim oružjem u kojima je život izgubila jedna trogodišnja devojčica, a oko 600 ljudi povređeno. Predstavnici bezbednosnih agencija i zaposleni u… »

Jelena Krunić večeras ulazi u "Parove 2"!

Alo 12.03.2016
Go-go igračica Jelena Krunić, koju smo upoznali u "Farmi", spremna je da se useli u konkurentski rijaliti "Parovi 2". Baš kao što smo juče pisali, novi rijaliti počinje večeras, a biće sastavni deo "Parova". Jelena Krunić potvrdila je na svom… »

Vesni Rivas opada kosa (FOTO)

Alo 12.03.2016
Sinoć su pevačice Slađana Petrušić i Vesna Rivas rešile da se ofarbaju. Dok je Gastoz fenirao Slađu, Zorica Dukić je farbala Vesnu. Međutim, posle farbanja, kada je pevačica pokušala da se raščešlja, svi učesnici ostali su u šoku. Vesni je… »

Srbija odaje počast Zoranu Đinđiću

Alo 12.03.2016
Danas se obeležava 13 godina od ubistva Zorana Đinđića. Premijer Vučić položio venac na spomen-ploču u dvorištu vlade. Porodica i građani položili vence na grob u Aleji velikana. Počela šetnja za Zorana. Srbija danas obeležava 13 godina od… »

Vučić: Neću ministrima povećati plate!

Alo 12.03.2016
Premijer Vučić tvrdi da ministrima u Vladi neće biti povećavane plate. Kaže da je za njega bitnije da se plate povećaju učiteljima, nastavnicima i zdravstvenim radnicima. Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da ministrima neće biti… »

Vučić: Karađorđeviću, plati struju pa nas tuži

Alo 12.03.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas prestolonasledniku Aleksandru Karađorđeviću, povodom njegove najave da će tužiti državu, da najpre plati struju. "Prvo ti plati struju koju si dužan Srbiji, pa onda tuži koga hoćeš", rekao je… »

Pastor predao izbornu listu

Alo 12.03.2016
Savez vojvođanskih Majdara (SVM) predao je danas izbornu listu Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) za vanredne parlamentarne izbore 24. aprila. Nosilac liste "Savez vojvođanskih Mađara - Pastor Ištvan" predsednik je SVM-a Ištvan Pastor. Slogan ove… »

Gore centri za smeštaj izbeglica

Alo 12.03.2016
Nekoliko centara predviđenih za smeštaj izbeglica zapaljeno je noćas u Švedskoj. Tri objekta u naselju Satila, u području Mark na jugozapadu Švedske, sada su prazna, a trebalo je da prime oko 150 izbeglica, javljaju lokalni mediji. List "Boras… »

Nacrtali kukasti krst na travnjaku katedrale

Alo 12.03.2016
Istočnonemački grad Erfurt podigao je optužnicu protiv nepoznatih počinilaca nakon što su mediji otkrili ogroman kukasti krst na travnjaku pored katedrale, vidljiv na satelitskim fotografijama servisa "Gugl ert", prenosi HINA. "Tragove u travnjaku… »

Marko digao žiri na noge (VIDEO)

Alo 12.03.2016
Marko Bošnjak bio je zvezda sinoćne epizode "Pinkovih zvezdica". On je izveo pesmu Džesi Džej "Mamma knows best" i zaradio stojeće ovacije. Njegova majka kaže da mu je ona omiljena pevačica. "Ti si Božje dete. Ovo je neverovatno", rekao je Hari… »