Izvor: Alo arhiva vesti 12.03.2016

Hapse demonstrante da prođu migranti

Alo 12.03.2016
Policija je uhapsila 14 mladih ekstremno-desničarskih aktivista nakon što su zapalili gume i pokušali da zaustave migrante od ulaska u centar francuske luke Kale. Grupa "Generacijski identitet" navela je u saopštenju da su njeni aktivisti "preuzeli… »

Porodica odala poštu Đinđiću

Alo 12.03.2016
U Aleji velikana na Novom groblju u Beogradu porodica, prijatelji, stranačke kolege i građani od jutros povodom 13 godina od ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića odaju poštu, polaganjem venaca i paljenjem sveća na njegovom grobu. Delegaciju DS… »

Pljačka veka propala zbog pravopisne greške

Alo 12.03.2016
Zbog jedne pravopisne greške hakeri ostali bez željenog plena od milijardu dolara. Zbog pravopisne greške u nalogu za novčani transfer zaustavljen je niz transakcija kojima su hakeri pokušali da izvuku milijardu dolara preko centralne banke u… »

Ko sledeći leti iz "Parova"?

Alo 12.03.2016
Sinoć su u "Parovima" održane nominacije. Šestoro učesnika sada je u borbi za ostanak u luskuznoj vili. Publika je nominovala Vesnu Rivas. Od strane ukućana nominovan je Branislav Radonić Brendon. Produkcija je nominovala: Željka Stojanovića… »

Ubio sam Jelenu, jer me je izdala!

Alo 12.03.2016
Policajac Dejan Stojiljković, koji je hladnokrvno ubio svoju nevenčanu suprugu Jelenu Šindrić rekao je da je to učinio "jer ga je izdala". - Jelena me je izdala, a ludo sam je voleo... Ženu i dete sam ostavio zbog nje, a ona je našla drugog. Kad je… »

Na sahrani ranili četvoro ljudi

Alo 12.03.2016
U pucnjavi na muslimanskom groblju, nedaleko od kanadskog grada Kalgari, povređene su četiri osobe, saopštila je kanadska policija. Narednik Džek Potras rekao je da se pucnjava dogodila u varoši Kokran nakon čega su povređene osobe prevezene u… »

Naš sin je gluv pošao u školu, a onda su krenule muke

Alo 12.03.2016
Osam godina trajala je dilema roditelja Danijela Tornjanskog (11) zašto njihov prvenac ne reaguje uvek na ono što mu dugi pričaju. Danijel Tornjanski iz Kikinde je rođen nagluv. Njegovi roditelji i lekari su to otkrili tek kada je dečak napunio osam… »

Severna Koreja izgubila podmornicu?

Alo 12.03.2016
Pentagon smatra da je vojska Severne Koreje ove nedelje izgubila vezu sa jednom svojom podmornicom. Kako prenosi američka televizija CNN, pozivajući se na tri zvaničnika ministarstva odbrane u Vašingtonu koji su želeli da ostanu anonimni, američka… »

I Ceca se oprostila od Dragana Nikolića (FOTO)

Alo 12.03.2016
Vest o smrti legende srpskog glumišta pogodio je i folk zvezdu Cecu Ražnatović. Ona se poput mnogih slavnih ličnosti oprostila od Dragana Nikolića na svom Instagramu. - Poslednji pozdrav legendi srpskog glumišta - napisala je ona uz Gaginu fotku… »

Situacija u Srbiji stabilna, voda stagnira

Alo 12.03.2016
Noć u Srbiji protekla mirno. Popodne se očekuju nove padavine. Više od 300 pripadnika Vojske Srbije i dalje na terenu. Noć u Srbiji protekla je bez većih problema. Nivo vode na rekama uglavnom stagnira, osim nivoa Zapadne i Južne Morave. Pripadnici… »