Izvor: Alo/Društvo arhiva vesti 12.03.2016

Holandski diplomata nam iz Haga dolazi biciklom!

Alo 12.03.2016
Holandski diplomata Ivar Skers biciklom će preći put od svog rodnog grada Haga do Beograda u kojem službuje, u dobrotvorne svrhe za decu obolelu od raka u Srbiji. Putovanje bi trebalo da traje 13 dana, od 30. aprila do 12. maja, a ruta od 2.036… »

Rakete otkrivene na Aerodromu u Beogradu

Alo 12.03.2016
Na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu pronađene su dve rakete sa eksplozivnim punjenjem koje su transportovane iz Bejruta preko Beograda i Londona za Portland u Americi. Rakete dužine 1,5 metara bile su u prtljagu aviona na redovnoj liniji Er… »

Bez sna večeras i sutra uveče

Alo 12.03.2016
Oko 1.000 pripadnika Sektora za vanredne situacije, pripadnika Vojske Srbije i MUP-a, kao i Žandarmerije, upućeno je u istočnu Srbiju na šest kritičnih i potencijalno kritičnih tačaka. Predrag Marić kaže da će večeras i sutra uveče biti… »

Aleksandar bi sad na večeru kod Vučića

Alo 12.03.2016
Princ Aleksandar Karađorđević izjavio je danas da se nada da će premijer Srbije Aleksandar Vučić razmotriti da njega i njegovu suprugu Katarinu pozove na večeru u čast posete britanskog princa Čarlsa. On je dodao i da računa da će nakon te… »

Kolektivno krštenje 70 Roma (FOTO)

Alo 12.03.2016
U crkvi u Bogatiću danas je kršteno više od 70 Roma iz ove opštine. Kolektivno krštenje organizovalo je Društvo Roma iz Bogatića uz podršku sveštenstva i lokalne samouprave. Sveštenici Ratko Polić, Dušan Ostojić i Uroš Živković besplatno… »

Čepurin voli srpski prebranac s kobajom!

Alo 12.03.2016
Ništa bez pasulja! Supruga ruskog ambasadora u Srbiji Aleksandra Čepurina, Natalija Čepurina, otkrila je za “Alo!” da njen suprug Aleksandar obožava srpsku kuhinju, ali da mu je prebranac omiljeno jelo! - Aleksandar i ja volimo srpsku kuhinju, ima… »

Voda ušla u školu u Lipljanu (FOTO)

Alo 12.03.2016
Kosovo je takođe pogođeno poplavama, a sudeći po fotografijama voda je ušla u školu u Lipljanu. Iguman Visokih Dečana,otac Sava Janjić na Tviteru je objavio fotografije posledice poplava na Kosovu. Kako je naveo, naugroženija su mesta oko Gnjilana… »

Vlada sad brine o četiri KBC

Alo 12.03.2016
Vlada Srbije donela je odluku da od grada Beograda preuzme osnivačka prava nad četiri kliničko-bolnicka centra, objavljeno je u Službenom glasniku. Vlada je odlučila da preuzme osnivačka prava nad KBC "Dr Dragiša Mišović - Dedinje", KBC… »

Otvorite vino uz pomoć ključa

Alo 12.03.2016
Svi smo se bar jednom našli u situaciji da nam se baš pije vino, ali da nemamo u kući vadičep. Umesto da trčite po komšiluku i vadite alat iz kutije, vino otvorite uz pomoću najobičnijeg ključa. Ukoliko ste ostali bez vadičepa, šrafciger i… »

Srbija traži ovog heroja! (FOTO)

Alo 12.03.2016
Majka jednog mališana, kog su opljačkali na ulici traga za herojem koji je spasao njeno dete. Sanja Lasić traga za Jovanom sa Novog Beograda koji je pojurio za lopovima koji su napali njenog sina. Sanja je na svom Fejsbuk profilu objavila Jovanu… »