Izvor: Alo/Hronika arhiva vesti 12.03.2016

„Niko mi ne veruje da nisam ubila sina“

Alo 12.03.2016
Marina Andrejić iz Majilovca provela je 703 dana u pritvoru zbog sumnje da je umešana u ubistvo sina Đorđa (13) pre šest godina. Iako je na sudu oslobođena, danas živi „životom žene koja bi se najradije povukla u mišju rupu“ jer gotovo da ne… »

Baka upala u reku i utopila se

Alo 12.03.2016
Nišlijka S.Đ. (88) udavila se u Nišavi jutros oko 7 časova nakon što je upala u reku kod Grčkog konzulata pod još neutvrđenim okolnostima. Beživotno telo starice izvukli su u 7.30 časova kod Medoševačkog mosta pripadnici tima za spasavanje na… »

Pokušali da zapale kabinet Jahjage

Alo 12.03.2016
U delu zgrade Supštine Kosova, u kome se nalazi kabinet predsednice Kosova Antifete Jahjage, slomljen je prozor i bačen molotovljev koktel, javili su danas prištinski mediji. Policija i kabinet predsednice još se nisu oglasili o tom događaju. Na… »

Ubio sam Jelenu, jer me je izdala!

Alo 12.03.2016
Policajac Dejan Stojiljković, koji je hladnokrvno ubio svoju nevenčanu suprugu Jelenu Šindrić rekao je da je to učinio "jer ga je izdala". - Jelena me je izdala, a ludo sam je voleo... Ženu i dete sam ostavio zbog nje, a ona je našla drugog. Kad je… »

Uhapšen zvaničnik kosovske vlade

Alo 12.03.2016
Makedonska policija uhapsila šefa protokola kosovskog Ministarstva bezbednosnih snaga Gafura Dugolija, pod optužbom za ratne zločine u vreme kada je bio pripadnik OVK. Na zahtev MUP-a Srbije, a po nalogu Interpola, makedonska policija je uhapsila šefa… »

Potežica: Nije bilo informacija da smo mete!

Alo 12.03.2016
Nije bilo informacija da bi naši službenici mogli da budu meta napada ili da im je ugrožen život. Tog kobnog dana Slađana Stanković i Jovica Stepić bili su u automobilu broj 001, koji zbog zastarelosti niije bio namenjen ambasadoru već ga je… »

„Sad mirno spava...“

Alo 12.03.2016
Stotinak rođaka i prijatelja ispratilo je juče na večni počinak Jelenu Šindrić (29), koju je u sredu ubio bivši nevenčani suprug Dejan Stojiljković (36), saobraćajni policajac iz Požarevca. Tužna povorka okupila se ispred porodične kuće… »