Izvor: Alo/Kultura arhiva vesti 12.03.2016

Gaga stigao u "Kafanu kod besmrtnih"

Alo 12.03.2016
Odlazak legende Dragana Nikolića propraćen je i menjanjem čuvene slike na kojoj veliki pokojni umetnici sede u kafani. Na njoj je sada i Gaga koji ulazi na ovo čuveno mesto zvano "Kafana kod besmrtnih". Tako se pridružio Pavlu Vuisiću, Bati… »

I kad budem mrtav i beo, hteo bih da budem kakva-takva svetiljka

Alo 12.03.2016
Pokojni Gaga Nikolić umeo je svoju duhovitost da prenese i na sedmu silu. Kada mu se nije pričalo za medije, vrteo je nekoliko istih rečenica kao izgovore „bole me leđa i ne mogu da pričam“, „brinem o bolesnoj majci i nije mi do priče“ i… »

Oštećen avion čuvenog benda "Iron Maiden"! (FOTO)

Alo 12.03.2016
Avion kultnog hevi metal benda "Ajron Mejden" imao je nesvakidašnju nesreću u kojoj su povređene dve osobe. Privatni "boing 747", poznat kao "Ed Force One", kojim pilotira frontmen i pevač benda Brus Dikinson, udario je u kamion-tegljač na… »

Gagi posvećen grafit (FOTO)

Alo 12.03.2016
Ljudi širom Balkana ne prestaju da odaju počast legendarnom glumcu Draganu Nikoliću koji je juče preminuo. U Beogradu je osvanuo grafit posvećen Gagi na kojem je on oslikan kao Flojd kojeg je glumio u filmu "Nacionalna klasa". Fotka je ubrzo zaradila… »

Gaga rekao Bati da će otići pre njega!

Alo 12.03.2016
Dragan Nikolić bio je dobar prijatelj sa Batom Živojinovićem. Dragan Nikolić preminuo je juče nakon duge i teške bolesti, a vest o njegovom odlasku potresla je ceo region. Među njima je i Bata koji je izjavio za naš list da je Gaga bio divan… »

Mira Stupica doživela moždani udar

Alo 12.03.2016
Naša proslavljena dramska umetnica Mira Stupica, preksinoć je doživela moždani udar, zbog kojeg je primljena na Neurološko odeljenje Urgentnog centra u Beogradu. Informaciju o zdravstvenom stanju čuvene glumice, rođene sestre glumca Bore… »

Brajović: Gago, ponosni smo što smo te imali!

Alo 12.03.2016
Glumac Vojislav Voja Brajović duboko je potresen odlaskom prijatelja i kolege Dragana Nikolića, a utehu je pronašao u svemu onome po čemu će pamtiti čuvenog glumca. Dvojac iz filma i serije “Otpisani”, Prle i Tihi, zauvek su razdvojeni, ali… »

Kit Emerson izvršio samoubistvo?

Alo 12.03.2016
Kit Emerson, osnivač i klavijaturista grupe Emerson, Lejk i Palmer (ELP), pronađen je mrtav u svom stanu. Sumnja se na samoubistvo. Kit Emerson, osnivač i klavijaturista grupe Emerson, Lejk i Palmer (ELP), nađen je mrtav u svom stanu, u Kaliforniji… »

Prle je otišao tiho!

Alo 12.03.2016
Dragan Gaga Nikolić, legendarni glumac, preminuo je juče u 72. godini života u bolničkoj postelji, gde se poslednjih meseci borio sa opakom bolešću. Za čuvenim Prletom i Flojdom zavesa se poslednji put spustila i više nema povratka na bis… »