Izvor: Beta video arhiva vesti 12.03.2016

Jovanović (LDP): Borba za punu istinu o ubistvu Zorana Djindjića

Beta video 12.03.2016
BEOGRAD - ``Mi želimo da Srbija bude srećna, a to nećemo postići ako bežimo od problema, već ako im idemo u susret, baš onako kako je to i Zoran činio. Njegove ubice 13 godina nakon atentata možda jesu u zatvoru, ali da se i dalje ne zna pozadina… »

Na zadatku zaštite od poplava u Nišu imamo novih 50 pripadnika Žandarmerije

Beta video 12.03.2016
NIŠ- ``Na zadatku zaštite od poplava u Nišu danas imamo novih 50 pripadnika Žandarmerije, pored ljudi iz sektora za vanredne situacije koji dežuraju već nekoliko dana u pojačanom broju. ``, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša… »

Tadić: Žao mi je što svi iz opozicije 90-tih nismo tu zajedno

Beta video 12.03.2016
BEOGRAD - Lider SDS-a Boris Tadić, bivši predsednik Srbije i DS-a bliski saradnik ubijenog premijera Zorana Đinđića istakao je da mu je žao zbog toga što na današnji dan nisu zajedno oni koji su u opoziciji bili zajedno 90-ih godina prošlog veka… »

Sefanović u obilasku Niša

Beta video 12.03.2016
NIŠ - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je Vatrogasno-spasilačke jedinice. (pokrivalice)… »

Živković: Đinđićev gubitak je nenadoknadiv

Beta video 12.03.2016
BEOGRAD - Članovi vlade ubijenog premijera Zorana Djindjića danas su u dvorištu Vlade Srbije, na mestu gde je on ubijen, odali poštu nekadašnjem premijeru i položili cveće. Zoran Živković, koji je preuzeo dužnost premijera posle Djindjićevog… »

Živković: Pravi Zoranovi saradnici se nisu obrukali

Beta video 12.03.2016
BEOGRAD - Predsednik Nove stranke, bliski saradnik Zoran Đinđičća Zoran Živković kaže da se pravi Zoranovi saradnici nisu obrukali ni u jednom trenutku, mada danas ima mnogo onih koji se predstaljaju kao prijatelji i savetnici Zorana Đinđića… »

Setnja za Zorana

Beta video 12.03.2016
BEOGRAD - Tradicionalna ``Šetnja za Zorana`` od sedišta LDP-a, do Vlade Srbije. (pokrivalica)… »

Članovi Vlade Srbije položili venac na mestu ubistva Zorana Djindjića

Beta video 12.03.2016
BEOGRAD- Članovi Vlade Srbije, na čelu s premijerom Aleksandrom Vučićem, položili su jutros vence na spomen-ploču u sedištu vlade na mestu gde je na današnji dan pre 13 godina ubijen tadašnji premijer Zoran Djindjić. (pokrivalice)… »