Izvor: iKragujevac arhiva vesti 12.03.2016

Proglašena sedma po redu izborna lista

iKragujevac 12.03.2016
Koalicija SDS-Rusinska demokartska stranka predala je danas, nešto posle 10 sati, Gradskoj izbornoj komisiji izbornu listu ''Boris Tadić-Za naš grad-SDS'' koju je svojim potpisima podržalo 3223 birača. Uvidom u dokumentaciju utvrđeno je da je… »

U Kragujevcu stanje stabilno, sve službe dežuraju 24 sata

iKragujevac 12.03.2016
Iako je na teritoriji Kragujevca situacija stabilna, sve službe dežuraju 24 sata i u punoj su mobilnosti, rečeno je na sednici Štaba za vanredne situacije grada Kragujevca na kojoj je razmatrano stanje u gradu između dve sednice. U tom periodu… »

Toni Cetinski kragujevačku publiku doveo do suza (VIDEO)

iKragujevac 12.03.2016
Toni Cetinski održao je juče koncert u hali "Jezero" i kao i uvek publiku podigao na noge. Koncert je otvorio pesmom "Krik". Sjajnim, vokalom, oduševio je publiku koja je od prve do poslednje pesme uživala u velikim hitovima. Svaka pesma ispraćena je… »

Najava isključenja električne energije za 14. mart

iKragujevac 12.03.2016
Najava isključenja električne energije za ponedeljak. -Zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže i seče rastinja u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Borivoja Glišić, Slobodana… »

Pazite od koga kupujete stan! U naselju Erdoglija očajna situacija

iKragujevac 12.03.2016
Stanovnici kragujevačke stambene zgrade, u naselju Erdoglija, sedam godina žive u stanovima punim vlage. Zbog nepravilno nadograđenog petog sprata, njihovi stanovi na četvrtom propadaju. Stanari su više nego očajni jer pojedine sobe, zbog prevelike… »

NEVEROVATNO: U naselju Pivara kradu poklopce od šahte(FOTO)

iKragujevac 12.03.2016
U naselju Pivara, u ulici Stojana Protića već duže vreme na jednoj šahti nema poklopca. U toku prošle nedelje nestalo je još nekoliko poklopaca. Jedan od prolaznika samo je prokomentarisao - "Samo noge da polomimo". Ovo je samo jedna otvorena… »

Repertoar za mart u Knjaževsko-srpskom teatru

iKragujevac 12.03.2016
Pogledajte šta nas očekuje u Knjaževko-srpskom teatru: -Nedelja, 13. mart 20.00 Scena Joakim Vujić, "Bašta sljezove boje" Branko Ćopić, dramatizacija i režija Marko Misirača -Subota, 19. mart 20.00 Scena Joakim Vujić, "Jelisavetini ljubavni jadi… »

Preventivne mere za odbranu od poplava: Gradonačelnik Nikolić se zahvaljuje vojsci Srbije (FOTO)

iKragujevac 12.03.2016
Na raščišćavanju najkritičnijih tačaka u koritu reke Uglješnice trenutno obavljaju radove pripadnici 250. raketne brigade protivazduhoplovne odbrane i 333. inženjerijskog bataljona. Mehanizacija Vojske Srbije, angažovana je na sanaciji dela reke… »

Komedija "Hotlajn" u Kragujevcu

iKragujevac 12.03.2016
Hit komedija „Hotlajn“ stiže u salu PMF-a na Dan šale, 1. april, u 20 sati. U ovom komadu, pored reditelja Igora Damnjanovića i Nemanje Janičića koji je bio zadužen za tekst, glumi i Mirka Vasiljević. Odlično uigrani trio donosi komediju… »

BAHATO PONAŠANJE VOZAČA! Parkira se ko gde hoće (FOTO)

iKragujevac 12.03.2016
Zašto bi se parkirali na obeleženo parking mesto kad možemo da se parkiramo gde hoćemo? Nepoznati vozač džipa sa kragujevačkim tablicama, parkirao se na Zastavinom parkingu, ali ne na obeleženo parking mesto, nego je stao na pola ulice. Očigledno… »