Izvor: Kurir arhiva vesti 12.03.2016

Srbijo, Dosta Podela Vučić: Samo mi jošš pričamo o đinđićevcima, miloševićevcima, četnicima...

Kurir 12.03.2016
UB - Podele na "đinđićevce" i "miloševićevce" premijer Aleksandar Vučić danas nije želeo posebno da komentariše, objasnivši da želi da izbegne bilo kakve podele, te da veruje da je za Srbiju mnogo bolje da se bavi svojom budućnošću, a ne… »

(Video) Neredi U Čikagu: Sukobile se Trampove pristalice i protivnici

Kurir 12.03.2016
Donald Tramp je otkazao je miting u Čikagu nakon što se hiljade okupljenih podelilo u dva tabora - pristalice i protivnike njegove kandidature. Članica Trampovog osoblja je, skoro pola sata nakon predviđenog početka mitinga, izašla na podijum i… »

Aleksandar Karađorđević: Nadam se da će nas pozvati na večeru sa Čarlsom

Kurir 12.03.2016
BEOGRAD - Princ Aleksandar Karađorđević izjavio je, povodom dolaska britanskog princa Čarlsa i njegove supruge Kamile, da se nada da će ga premijer Srbije Aleksandar Vučić pozvati na večeru. "Sledeća nedelja je veoma važna za našeg premijera… »

Premijer Reagovao Na Pisanje Kurira Vučić: Neću da povećavam plate ministrima

Kurir 12.03.2016
Ne pada mi na pamet da takve zakone usvajamo, izričit je premijer. BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da ministrima neće biti povećavane plate, ne zato što misli da su mnogo ili malo plaćeni, već zato što je za njega… »

OD PONEDELJKA POTOP, STIŽE CIKLON IZ BUGARSKE: Meteorolozi upozoravaju da će pasti i do 40 mm kiše!

Kurir 12.03.2016
BEOGRAD - Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da se u nedelju i u ponedeljak pre podne očekuju obilnije padavine, dok će danas biti uglavnom suvo. Kako se navodi, u većini mesta biće od 10 do 30 mm, a u istočnim, južnim, jugozapadnim i… »

Desničari Blokirali Migrantske Rute U Kaleu: Sprečavamo invaziju Evrope

Kurir 12.03.2016
Policija je uhapsila 14 mladih ekstremno-desničarskih aktivista nakon što su zapalili gume i pokušali da zaustave migrante od ulaska u centar francuske luke Kale. Grupa "Generacijski identitet" navela je u saopštenju da su njeni aktivisti "preuzeli… »

Stupila Na Pravnu Snagu: Saobraćajnoj mafiji osuđujuća presuda

Kurir 12.03.2016
BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na kazne od pet meseci do sedam i po godina zatvora 16 pripadnika grupe poznate kao "saobraćajna mafija" jer su oštetili osiguravajuća društva naplatom izmišljene štete na osnovu… »

Požarevac: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo komšije na kućnom pragu

Kurir 12.03.2016
POŽAREVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, po nalogu tužilaštva, uhapsili su T.Ž. (1963) iz okoline Požarevca, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. On je osumnjičen da je 30. januara ove godine, iz… »

U Registar političkih stranaka upisana 108. stranka

Kurir 12.03.2016
BEOGRAD - U Registar političkih stranka kao 108. stranka u Srbiji upisana je Jedinstvena ruska stranka kao stranka nacionalne manjine, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku". Sedište stranke je u Novom Sadu, a kao njen zastupnik upisan je… »

NA ZAHTEV SRBIJE I PO NALOGU INTERPOLA: Makedonci uhapsili bivšeg pripadnika OVK

Kurir 12.03.2016
BEOGRAD - Na zahtev MUP Srbije, a po nalogu Interpola, makedonska policija je uhapsila šefa protokola kosovskog ministarstva bezbednosnih snaga Gafura Dugolija. On je uhapšen pod optužbom za ratne zločine u vreme kada je bio pripadnik OVK, preneli su… »