Izvor: Kurir/Politika arhiva vesti 12.03.2016

Srbijo, Dosta Podela Vučić: Samo mi jošš pričamo o đinđićevcima, miloševićevcima, četnicima...

Kurir 12.03.2016
UB - Podele na "đinđićevce" i "miloševićevce" premijer Aleksandar Vučić danas nije želeo posebno da komentariše, objasnivši da želi da izbegne bilo kakve podele, te da veruje da je za Srbiju mnogo bolje da se bavi svojom budućnošću, a ne… »

Aleksandar Karađorđević: Nadam se da će nas pozvati na večeru sa Čarlsom

Kurir 12.03.2016
BEOGRAD - Princ Aleksandar Karađorđević izjavio je, povodom dolaska britanskog princa Čarlsa i njegove supruge Kamile, da se nada da će ga premijer Srbije Aleksandar Vučić pozvati na večeru. "Sledeća nedelja je veoma važna za našeg premijera… »

U Registar političkih stranaka upisana 108. stranka

Kurir 12.03.2016
BEOGRAD - U Registar političkih stranka kao 108. stranka u Srbiji upisana je Jedinstvena ruska stranka kao stranka nacionalne manjine, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku". Sedište stranke je u Novom Sadu, a kao njen zastupnik upisan je… »

Alavi Ministri: Dižu sebi plate, a narod gladuje!

Kurir 12.03.2016
Kori Udovički, kao i uvek, ima neverovatno „obrazloženje“ - da je povišice za izvršnu vlast od Srbije tražila Svetska banka. BEOGRAD - Usred priče o štednji i bolnim reformama, odlazeći ministri spremaju za svoje naslednike još bolje uslove… »

SA POČETKOM U 21.30: RIK večeras održava sednicu

Kurir 12.03.2016
BEOGRAD - Republicka izborna komisija održaće večeras sednicu, saopšteno je iz Skupštine Srbije. Sednica, sa početkom u 21.30 časova, biće održana u zgradi Narodne skupstine, dodaje se u saopštenju. Autor: Agencija TANJUG,Foto: Profimedia… »

Ivica Dačić Otvorio Dušu: Hoću Tomino mesto!

Kurir 12.03.2016
Voleo bih da imamo više glasova od SNS, ali hoću i da s Vučićem budem strateški partner. Ako u SPS ima neko pametniji od mene, taj treba da bude predsednik. Lider SPS i šef diplomatije Ivica Dačić u intervjuu za Kurir otvoreno govori o svom odnosu… »

(Video) Sanda Rašković Ivić: U Srebrenici je počinjen genocidni zločin!

Kurir 12.03.2016
Ja neću tvrditi da je Srebrenica bila, poput Oluje, humanitarna akcija. Srebrenica je bila zločin zbog kog ne treba da budemo ponosni… Ona je bila genocidni zločin, rekla je Rašković Ivić 2014. godine. BEOGRAD - Prva na listi “patriotskog… »

7 stranih diplomata koje su ostavile trag u Srbiji

Kurir 12.03.2016
Pojedini konzuli i ambasadori presudno su uticali na istoriju naše zemlje. Konstantin Rodofinikin: Spletkaroš Izaslanik ruskog cara u vreme Prvog srpskog ustanka mislio je da njegova vlast treba da bude najviša, pa je brzo ušao u sukob s Karađorđem… »