Izvor: Mjuz news/Zabava arhiva vesti 12.03.2016

Najveći rok koncert do tad

Mjuz news 12.03.2016
Queen Live Aid. Pre trideset godina, organizovan je najveći muzički spektakl do tad. Mnoga velika imena su bila uključena, ali su Queen ostali najupamćeniji. Na koncertu kojim se prikupljao novac za etiopljane, bilo je 72.000 ljudi. Tokom nešto više… »

Sherzy u novoj verziji Dirty Dancing

Mjuz news 12.03.2016
Pripreme su u toku. Nicole Scherzinger je potvrdila da će biti zvezda nove verzije čuvenoj filma Dirty Dancing! Reč je o ABC produkciji koja je do sada za ovaj projekat angažovala Debru Messing i Abigail Breslin. Sherzy je podelila sliku sa fanovima i… »

Cassius is back in the house! I poveli su prijatelje

Mjuz news 12.03.2016
Još jedan spektakularni povratak. I to kroz interesantnu saradnju. Philippe Zdar i Boom Bass, znani kao Cassius, pucaju svom snagom iz disco funk oružja! Njihov povratnički singl "Action" zvuči sjajno, a to su osigurali Cat Power i Mike D. (Beastie… »

POTVRĐENO JE: SPAJSICE SE VRAĆAJU

Mjuz news 12.03.2016
Ali kao četvorka. Možete misliti o njima šta god želite, ali niko ne može da opovrgne činjenicu da su najpopularniji ženski bend svih vremena! Posledice koje su ostavile na kulturu može da se meri samo sa onim što su napravili The Beatles! Biće… »