Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 12.03.2016

Biciklom od Haga do Beograda za decu obolelu od raka

Moj Novi Sad 12.03.2016
Holandski diplomata Ivar Skers (Ivar Scheers) biciklom će preći put od svog rodnog grada Haga do Beograda u kojem službuje, u dobrotvorne svrhe za decu obolelu od raka u Srbiji. Putovanje bi trebalo da traje 13 dana, od 30. aprila do 12. maja, a ruta… »

Trinaest godina od ubistva Zorana Đinđića

Moj Novi Sad 12.03.2016
Prvi demokratski premijer Srbije Zoran Đinđić ubijen je na današnji dan pre 13 godina, u dvorištu zgrade Vlade Srbije, u nameri da se zaustavi proces demokratizacije i modernizacije društva i korenitih ekonomskih i socijalnih reformi. U Beogradu će… »

MNS slavi prvi rođendan: Upoznajte se sa komšijama!

Moj Novi Sad 12.03.2016
Pošavši od koncepta da svaki čovek ima svoju priču, pre godinu dana nastala je naša rubrika Novosađani. Za godinu dana upoznali smo vas sa mnogo vaših i naših komšija i ispsotavilo se, veoma zanimljivim pričama... On održava simbol Novog Sada… »

Kakve nas svirke očekuju ove subote u Novom Sadu

Moj Novi Sad 12.03.2016
Ukoliko još uvek niste smislili kuda večeras, nadamo se da će vam ovaj naš mali vodič pomoći u izboru! U Izbi gostuje katalonski muzičar Ell Sol koji uglavnom na svom maternjem jeziku, ali njegovi stihovi lako nalaze put do srca svakoga ko želi da… »

Kako do posla u IT kompanijama sa najvećim platama?

Moj Novi Sad 12.03.2016
Facebook, BlackRock, Palantir i Amazon su među kompanijama koje najbolje plaćaju svoje zaposlene, pokazalo je istraživanje sajta za zapošljavanje Glassdoor. Među 25 kompanija na ovoj listi dominiraju IT kompanije. Budući da će u naredne četiri… »

PRVIH GODINU DANA: Malo smo prodrmali i Srbiju

Moj Novi Sad 12.03.2016
Iako smo usredsređeni prevashodno na informisanje Novosađana, često su, za ovih godinu dana, teme kojima smo se bavili izazivale interesovanje u celoj Srbiji, pa i regionu. Uglavnom se to dešavalo kada smo ljudima kojima imaju šta da kažu, dali… »

U utorak počinju Brankovi dani

Moj Novi Sad 12.03.2016
Po tradiciji, "Prolećni Brankovi dani 2016", u znaku obeležavanja 192. godišnjice rođenja Branka Radičevića trajaće od 15. do 28. marta u Novom Sadu, Sremskim Karlovcima i Zemunu. Brankovo kolo obeležava pesnikov dan rođenja po starom i novom… »

Srpski univerziteti nisu ni u 600 najboljih na svetu

Moj Novi Sad 12.03.2016
Prema najnovijoj listi najboljih univerziteta u Evropi među 200 najboljih ne nalazi se nijedan univerzitet iz Srbije.… »

Nivo Dunava u Novom Sadu visok - opasnosti nema (FOTO)

Moj Novi Sad 12.03.2016
Ovog sivog subotnjeg dana situacija sa poplavama u Srbiji je trenutno mirna, ali budući da je počela kiša i da se očekuje više padavina u toku popodneva, preventivno su pojačane snage na jugu zemlje i prate se svi vodotokovi. Što se Novog Sada… »

PRVIH GODINU DANA: Malo smo prodrmali Novi Sad

Moj Novi Sad 12.03.2016
Danas nam je rođendan – Prvi. Pre tačno godinu dana zvanično je startovao portal mojnovisad.com. Tada smo rekli da nam je cilj da Novi Sad učinimo još boljim mestom za život. Za godinu dana obradili smo mnogo tema i pojava i ukazali na mnoge… »