Izvor: Pravda/Politika arhiva vesti 12.03.2016

Vučić položio venac povodom godišnjice ubistva Đinđića

Pravda 12.03.2016
BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić jutros je u ime Vlade Srbije povodom godišnjice ubistva bivšeg premijera Zorana Đinđića položio venac na spomen-ploču u dvorištu vlade. Polaganju venca i odavanju pošte pristustvovali su i članovi vlade u… »

VUČIĆ ODBRUSIO KARAĐORĐEVIĆU: Plati prvo struju, pa onda tuži državu!

Pravda 12.03.2016
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je prestolonasledniku Aleksandru Karađorđeviću, povodom njegove najave da će tužiti državu, da najpre plati struju. „Prvo ti plati struju koju si dužan Srbiji, pa onda tuži koga hoćeš“… »

SAMOOPREDELjENjE: Nastavićemo da prevrćemo srpske kamione; POLICIJA: Nikog ne hapsimo jer niko nije povređen

Pravda 12.03.2016
PRIŠTINA - Predstavnici opozicione partije Samoopredeljenje saopštili su danas da će se presretanje srpskih kamiona nastaviti i da za to imaju svoje političke razloge, prenose prištinski mediji. Predstavnici te opozicione partije za RTK2 kažu da… »

ZA DRUGE NEMA, ZA NjIH IMA: Ministrima će se povećati plate!

Pravda 12.03.2016
KOPAONIK - Novi zakon o funkcionerima, koji je u planu, obezbediće povećanje plata funkcionerima u izvršnoj vlasti, kao što su ministri i državni sekretari. Naime, ministarka za državnu upravu Kori Udovički kaže da Svetska banka od nas očekuje da… »

KRSTIĆ OSUO PO TADIĆU: Nekad su delili tajne - a pogledajte šta Krstić sada piše!

Pravda 12.03.2016
BEOGRAD - Nebojša Krstić, politički analitičar i bivši savetnik Borisa Tadića, na Tviteru je prozvao svog nekadašnjeg najbližeg saradnika i čoveka kojem je služio kao savetnik za vreme njegovog predsedničkog mandata, podsmevajući se Tadićevom… »

Rusija je htela da spasi Slobu, a Hag ga je ubio: Bivši ministar otkrio najnovije detalje smrti Miloševića

Pravda 12.03.2016
BEOGRAD - Deceniju posle smrti Slobodana Miloševića, do sada nepoznate detalje o smrti bivšeg predsednika SRJ i osnivača SPS otkriva nekadašnji Slobin drug i bivši ministar spoljnih poslova Jugoslavije Živadin Jovanović. On bez dlake na jeziku… »

OPOZICIJA KEŠU: Evo koliko koja opoziciona stranka ima para za kampanju!

Pravda 12.03.2016
BEOGRAD - Ukoliko u ovoj predizbornoj kampanji na nacionalnim televizijama primetite upadljiv izostanak reklama opozicionih partija — nemojte se iznenaditi, razlog je jednostavan — nema se para za skupe televizijske sekunde. Iz stranaka opozicije… »