Izvor: Pravda/Zabava arhiva vesti 12.03.2016

GOLI SELFI: Najbolja guza Brazila se potpuno skinula (SEKSI FOTO)

Pravda 12.03.2016
Kim Kardašijan odgovorna je za novi trend golih selfija nastalih u ogledalu. Brazilska Mis BumBum odlučila je "da podrži" Kim i objavi selfi na kojem je potpuno gola. Suzi Kortez (25), pobednica prošlogodišnjeg takmičenja najboljih guza u Brazilu… »

VRELI OPROŠTAJ: Atina Ferari objavila poslednji video klip na svom FB profilu! (SEKSI VIDEO)

Pravda 12.03.2016
Atina Ferari odlazi sa Fejsbuka i to je napisala lično na svom zvaničnom FB profilu za koji kaže da će biti ubuduće vođen od strane njenog PR tima. Ona je otišla u rijaliti Parovi i kaže da zbog tog rijalitija više neće koristiti Fejsbuk… »

RASKRINKANE: Žene komplikuju veze - i na ljubavnom i na seksualnom planu!

Pravda 12.03.2016
Muškarci stalno ističu da žene sve "vole" da zakomplikuju, a francuski psiholozi su potvrdili da predrasude kod dama u velikoj meri uzrokuju probleme u vezi. Umesto da se opuste i uživaju sa partnerom, većina predstavnica nežnijeg pola analizira… »

OVO NIJE ŠALA - GASTOZ POBESNEO: Udario Brendona nogom u glavu! (VIDEO)

Pravda 12.03.2016
Rijaliti Parovi je sve eksplozivniji, a ovaj put je živce izgubio Gastoz koji je u jednom trenutku nasrnuo na Brendona, a zatim počeo da ga bije i to veoma žestoko. Prvo ga je uhvatio za glavu i rukom udario par puta, a zatim ga je nogom šutnuo u… »

UPS: Maci sevnulo golo međunožje! (FOTO)

Pravda 12.03.2016
Bosanska starleta Maca Diskrecija uživala je sinoć sedeći u krilu kod Vladimira Tomovića i to ogrnuta peškirom. Ona se mazno vrpoljila i uvijala u krilu kršnog Crnogorca koji je držao ruku na njenoj zadnjici, sve dok nije ustao i podigao je... Tom… »

POTPUNO GOLE U "LEZBO" STILU: Srpska seks bomba sa prijateljicom! (SEKSI FOTO)

Pravda 12.03.2016
Srpska rijaliti zvezda i seks bomba, Aleksandra Radonjić Caca, na svom Instagram profilu šokira iz dana u dan. Naime, ona objavljuje fotografije na kojima nije u seksi izdanjima, nego u nuklearno-seksi izdanjima. Ona je sada objavila najnoviju… »

TRIK: Kako da se sigurno ne ugojite nakon prestanka pušenja

Pravda 12.03.2016
Prema statistikama, telesna težina 80 odsto novopečenih nepušača nakon višemesečne apstinencije povećava se u proseku za sedam kilograma. Ovaj problem može da se izbegne adekvatnom ishranom, vežbanjem i, naravno, preparatima od lekovitog bilja… »

OD OVOG MOMENTALNO STAJE SRCE: Tamara Đurić gola do bola! (FOTO 18+)

Pravda 12.03.2016
Klaberka Tamara Đurić, finalistkinja Farme 6, postavila je sliku od koje muškarcima srce može da zastane. Nova provokativna fotografija prikazuje je je praktično golu, obučenu samo u mrežasti kombinezon koji apsolutno ništa ne sakriva. Upozoravamo… »

"Anđeli smrti": Posle seksa sa njima, sebi su potpisali smrtnu kaznu

Pravda 12.03.2016
U favelama u Lagosu, u Nigeriji, vlada neopisivo siromaštvo. Oko 1,2 miliona građana je HIV pozitivno. Među njima je hiljade prostitutki koje spavaju s muškarcima bez zaštite jer tako više plaćaju. Prostitutke zaražene HIV-om u najvećem… »