Izvor: Press/Zabava arhiva vesti 12.03.2016

Ženi teškoj 338 kg izvadili 20 kg sala iz noge

Press 12.03.2016
Mila Klark (47) iz Tenesija imala je 338 kilograma. Sama je uspela da smrša 45 kilograma, a onda su joj lekari odstranili tkivo sa noge teško oko 20 kilograma. Foto:B92.net "Svaki dan mog života je jadan. Zarobljena sam u ova četiri zida više od dve… »

Koncert grupe Orthodox Celts na Dan svetog Patrika

Press 12.03.2016
Grupa Orthodox Celts održaće koncert na Dan svetog Patrika 17. marta u Magacinu Depo s početkom od 21h. Foto: videokod Grupa Orthodox Celts je jedini bend na ovim prostorima koji već 24 godine održava koncert isključivo 17. marta. "Ovo je koncert… »

Dominantne u životu, a u krevetu? Bićete iznenađeni

Press 12.03.2016
Dominantne žene se ne boje gotovo ničega - sve što rade, rade odlučno, u poslu su čvrste i samouverene te znaju dobiti tačno ono što žele. Ipak, upravo je za takve žene sasvim uobičajeno da su u krevetu sasvim drugačije. Evo zašto je to tako… »

Deset znakova da ste empatično – narcisoidna osoba

Press 12.03.2016
Čudan naslov, zar ne? Kako empat može biti narcisoidan? Foto:zenskikutak.rs To jednostavno ne zvuči moguće. Ali moguće je. Empat bi po definiciji trebao biti fino “uštiman” i osetljiv za tuđe osećaje i misli, tako da ih doslovno može… »

Zašto žene padaju na zauzete muškarce?

Press 12.03.2016
Brojna iskustva i istraživanja odavno su pokazala da su zauzeti muškarci privlačni ženama, kao i zauzete žene muškarcima. Foto:zenskikutak.rs Rezultati najnovijeg istraživanja pokazali su da je reputacija jedan od glavnih faktora privlačnosti… »

Neverovatno jednostavan način da osetite sreću i zagrejete srce

Press 12.03.2016
Sreća se ponekad u ovom modernom načinu života čini nedostižnim ciljem koji nam – poput duge – uvek izmiče iako se čini da smo vrlo blizu. Foto:zenskikutak.rs U svim tim našim nastojanjima da pronađemo sreću, često zanemarimo ono najbitnije… »

Pet stvari koje muškarci rade kada pronađu ženu svog života

Press 12.03.2016
Pre svega vole svoje devojke i ne dozvoljajvaju da posumnjaj u njihovu ljubav... Foto:zenskikutak.rs Koliko god vam se u nekim situacijama naši dragi muškarci činili bezosećajnim i sebičnim, LJUBAV je ta magija koja će ih promeniti i pretvoriti u… »