Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 12.03.2016

13 godina od ubistva prvog Premijera Srbije i velikog prijatelja Sandžaka Zorana Djindjića! VIDEO

Sandžak haber 12.03.2016
Prvi demokratski izabrani premijer Srbije i lider Demokratske stranke dr Zoran Đinđić ubijen je pre 13 godina, na ulazu u zgradu Vlade Srbije. Premijer Zoran Đinđić ubijen je 12. marta 2003. godine oko 12.25. Vlada Srbije, nekoliko sati nakon… »

Dileru marihuane pravosnažno dve godine zatvora

Sandžak haber 12.03.2016
pelacioni sud u Beogradu pravosnažno je zbog preprodaje marihuane osudio na dve godine zatvora Dejana Ivkovića, kod kojeg je u dva navrata pronađeno ukupno 20 grama droge, objavljeno je na sajtu tog suda. Tom odlukom potvrđena je prvostepena presuda… »

Porodica i prijatelji u sećanje na Đinđića / FOTO

Sandžak haber 12.03.2016
Beograd — U Aleji velikana na Novom groblju u Beogradu porodica, prijatelji, stranačke kolege i građani polaganjem venaca i paljenjem sveća odaju poštu Zoranu Đinđiću. Cveće na grob položila je Ružica Đinđić, supruga ubijenog premijera, sa… »

Umro Pazarac koji je upucao suprugu!

Sandžak haber 12.03.2016
Novopazarac koji je pre par dana upucao svoju suprugu a nakon toga pucao u sebe podlegao je povredama na KC u Kragujevcu!… »

Presuda “Saobracajnoj mafiji” pravosnažna samo za petoro

Sandžak haber 12.03.2016
Apelacioni sud u Beogradu večeras je naknadno saopštio da je postupak protiv grupe poznate kao “saobraćajna mafija” pravosnažno okončan samo u odnosu na pet optuženih, dok je u odnosu na drugih 11 optuženih otvoren drugostepeni glavni pretres… »

Marić: Narednih 36 sati najkritičnije!

Sandžak haber 12.03.2016
U narednih 36 sati, usled obilnih padavina koje najavljuje RHMZ, najkritičnije će biti u Zapadnoj i Jugozapadnoj Srbiji, upozorio je načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić. On je rekao da su na jug zemlje već upućene dodatne snage i… »

Švedska:Zapaljeno nekoliko centara za izbeglice

Sandžak haber 12.03.2016
U Švedskoj je zapaljeno nekoliko centara za smeštaj izbeglica danas u ranim jutarnjim satima, javili su lokalni mediji. Mediji su preneli da su zapaljena tri objekta u naselju Satila, u području Mark na jugozapadu Švedske, koja je trebalo da prime oko… »

UZBUNA NA AERODROMU U BEOGRADU! U AVIONU AIR SRBIJE PRONADJENE RAKETE!!!

Sandžak haber 12.03.2016
Na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu pronađene su dve rakete sa eksplozivnim punjenjem koje su transportovane iz Bejruta preko Beograda i Londona za Portland u Americi. Rakete dužine 1,5 metara bile su u prtljagu aviona na redovnoj liniji Er… »

DAL’ SU SE ZUKORLIĆ I UGLJANIN KONAČNO DOZVALI PAMETI?

Sandžak haber 12.03.2016
Do nedavno su Zukorlić i Ugljanin drvlje i kamenje bacali jedni na druge, do duše njih dvojica ušuškani iza debelih zidova u toplim prostorijama i ugodnim foteljama,to kamenje nisu ni osetili, ali zato njihovi pristalice jesu, i ne samo kamenje, već… »

POTOP OD PONEDELJKA! Stiže ciklon iz Bugarske!

Sandžak haber 12.03.2016
Kako se navodi, u većini mesta biće od 10 do 30 mm, a u istočnim, južnim, jugozapadnim i centralnim delovima lokalno i oko 40 mm vode. Na planinama iznad 1.000 metara biće oko 20 centimetara novog snega, najavio je RHMZ. U Srbiji će danas biti… »