Izvor: Telegraf arhiva vesti 12.03.2016

Vučić položio venac povodom godišnjice ubistva Zorana Ðinđića (FOTO)

Telegraf 12.03.2016
Polaganju venca i odavanju pošte pristustvovali su i članovi vlade u tehničkom mandatu. Premijer Aleksandar Vučić jutros je u ime Vlade Srbije povodom godišnjice ubistva bivšeg premijera Zorana Ðinđića položio venac na spomen-ploču u dvorištu… »

Zapaljeno Više Centara Za Smeštaj Izbeglica U Švedskoj: Neko namerno izaziva požare

Telegraf 12.03.2016
Tri objekta u naselju Satila, u području Mark na jugozapadu Švedske, sada su prazna, a trebalo je da prime oko 150 izbeglica. Nekoliko centara predviđenih za smeštaj izbeglica zapaljeno je noćas u Švedskoj, javili su lokalni mediji. IZBOLI AZILANTA… »

Niš spreman za odbranu od kiša koje se očekuju u narednih 36 sati

Telegraf 12.03.2016
- Svi kapaciteti i resursi države biće angažovani kako bi se u narednih 36 sati, kada se prema vremenskoj prognozi očekuje jaka kiša, zaštitili građani i njihova imovina – rekao je danas u Nišu ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović… »

Rakete Poslate Brzom Poštom Za Ameriku: Detalji drame na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla"

Telegraf 12.03.2016
- Posebno je zanimljivo što paket nije vlasništvo nijednog putnika nego je poslat kao brza pošta na relaciji Bejrut-London-Njujork - rečeno je iz MUP Srbije. Večeras su na aerodromu “Nikola Tesla” pronađene dve rakete koje su transportovane iz… »

DS polaganjem venaca i paljenjem sveća odao poštu Zoranu Ðinđiću (FOTO)

Telegraf 12.03.2016
Delegaciju DS predvodio je predsednik Bojan Pajtić, koji je sa Ðinđićevom suprugom Ružicom položio cveće i upalio sveću u Aleji velikana na Novom groblju u Beogradu. U Aleji velikana na Novom groblju u Beogradu porodica, prijatelji, stranačke… »

Majka Iz Pakla: Seksualno zlostavljala decu i sve to snimala

Telegraf 12.03.2016
Do saznanja da je A. K. seskaulno zlostavljala svoju decu policija je saznala sasvim slučajno kada su pretresali kuću zbog privođenja njenog supruga koji je optužen da se pridružio Islamskoj državi i da je ratovao na području Sirije i Iraka… »

Ovo je šest saveta kako da skratite menstruaciju

Telegraf 12.03.2016
Menstruacije kod pojedinih devojaka umeju da traju više od pet dana, ali i da budu veoma bolne. Evo kako da se izborite s tim problemom. Menstruacija je noćna mora svake žene, a posebno one čiji su mesečni ciklusi veoma bolni i traju duže od pet… »

Danas Su Bele Poklade: Poslednji dan kada vernici jedu mrsnu hranu!

Telegraf 12.03.2016
Bele poklade se održavaju u siropusnu nedelju, i ovo je poslednji dan kad se u ishrani koristi beli mrs, a već sutradan se jede isključivo posna hrana. Sutra su Bele poklade, dan pre početka velikog Vaskršnjeg posta koji traje 40 dana. Ovo je… »

DA LI JE PRETERALA? Jelena Krunić istetovirala lice! (FOTO)

Telegraf 12.03.2016
Krunićeva je veliki zaljubljenik u tetoviranje, ali je sada sve šokirala. Jelena Krunić, zvezda “ Farme 6“, ulazi sada u rijaliti “ Parovi“, i to sa novim tetovažama na neverovatnim mestima! POČELI PAROVI 2: Evo ko sve ulazi u rijaliti… »

Počeli Parovi 2: Evo ko je sve ušao u rijaliti! (FOTO)

Telegraf 12.03.2016
Takmičari koji ulaze večeras biće smešteni u posebnoj prostoriji, izdvojeni od ostalih učesnika. U sklopu “ Parova” večeras počinje novi rjaliti “Parovi 2″, pa se u vilu u Zemunu useljavaju novi ukućani, ali će oni biti izdvojeni od… »