Izvor: Telegraf/Politika arhiva vesti 12.03.2016

Vučić položio venac povodom godišnjice ubistva Zorana Ðinđića (FOTO)

Telegraf 12.03.2016
Polaganju venca i odavanju pošte pristustvovali su i članovi vlade u tehničkom mandatu. Premijer Aleksandar Vučić jutros je u ime Vlade Srbije povodom godišnjice ubistva bivšeg premijera Zorana Ðinđića položio venac na spomen-ploču u dvorištu… »

OVO SU ZORANOVE LIČNE SLIKE! Svet se divim umetničkim delima koje je uslikao Đinđić (FOTO)

Telegraf 12.03.2016
Pogledajte fenomenalne lične fotografije ubijenog premijera Srbije koje će vas ostaviti bez daha. Srbija je pre 13 godina ostala bez vizionara, kada je ispred zgrade Vlade Srbije ubijen Zoran Đinđić. Povodom obeležavanja godišnjice ubistva… »

ŠTA BI SA SRBIJOM BILO DA ĐINĐIĆ NIJE UBIJEN? Evo gde bi Srbi sada bili da je Zoran živ! (VIDEO)

Telegraf 12.03.2016
- Zoranov život je bio skupa cena na putu stvaranja evropske Srbije. On i njegove ideje 12. marta 2003. prešli su na onu stranu svakog razumnog i racionalnog napada i danas su sporni samo opskurnim teoretičarima zavera i desničarskom političkom… »

Održana Šetnja Za Zorana: Boris Tadić i Čedomir Jovanović na čelu kolone (FOTO)

Telegraf 12.03.2016
Jovanović je novinarima rekao da je 12. mart za celu zemlju dan u kojem razmišljamo o onome što smo izgubili, ali i da 12. mart i Zoranova žrtva simbolizuju za šta moramo da se borimo dok stojimo na nogama. Liberalnodemokratska partija i… »

Vučić: Plate treba povećati učiteljima, nastavnicima i zdravstvenim radnicima A NE MINISTRIMA

Telegraf 12.03.2016
- Ako ste mnogo pametni i mislite da možete da zarađujete više, idite u privatni sektor i zarađujte. Ovde veće plate neće biti - zaključio je premijer Aleksandar Vučić. Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da ministrima neće biti… »

Ekskluzivno - ĐINĐIĆ SUŠI VEŠ, RADI DOMAĆI I KUPUJE NOVINE! Pogledajte NIKAD OBJAVLJENE fotografije ubijenog premijera…

Telegraf 12.03.2016
Uvek ste se pitali kako bi izgledao Zoran Đinđić bez košulje i kravate, Telegraf.rs vam donosi priču i fotografije kako je bivši premijer izgledao dok suši veš, kupuje novine, igra se sa ćerkom... Pre 13 godina ispred zgrade Vlade Srbije ubijen… »

Tako Je Govorio Đinđić: Zoranove PORUKE koje morate da zapamtite (VIDEO)

Telegraf 12.03.2016
Reči ubijenog premijera, 13 godina posle i dalje odjekuju Srbijom. Evo šta nas je učio Zoran Đinđić. Prvi demokratksi premijer Srbije Zoran Đinđić ubijen je pre 13 godina ispred zgrade Vlade Srbije, a Telegraf.rs vas podseća na neke od… »

Metak Koji Je Ubio Srbiju! Pre 13 godina ostali smo bez VIZIONARA - UBIJEN JE Zoran Đinđić (VIDEO)

Telegraf 12.03.2016
12. marta 2003. godine tačno u 12:30h začuli su se pucnji ispred Vlade Srbije, blindirani automobil premijera Srbije izjurio je pod rotacijom iz dvorišta vlade uputivši se ka Urgentnom centru, sve ostalo je istorija... TRAGIČAN DOGAĐAJ KOJI JE… »