Izvor: Večernje novosti/Politika arhiva vesti 12.03.2016

Odata pošta Đinđiću

Večernje novosti 12.03.2016
Polaganjem venaca ispred Vlade i u aleji zaslužnih građana obeleženo 13 godina od ubistva srpskog premijera. Vence položili porodica, premijer Vučić, Vlada, stranačke kolege, građani... POLAGANjEM venaca i cveća ispred zgrade Vlade i u Aleji… »

VUČIĆ NA UBU: Prestolonaslednik hoće da tuži Srbiju! Ja mu odgovaram: Genije, samo prvo plati struju!

Večernje novosti 12.03.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa novinarima tokom obilaska osnovne škole "Milan Munjaš" na Ubu koja će uskoro biti rekonstruisana. Odgovarajući na novinarsko pitanje kako komentariše najavu prestolonaslednika Aleksandra… »

U Registar političkih stranaka upisana 108 stranaka

Večernje novosti 12.03.2016
U Registar političkih stranka kao 108. stranka u Srbiji upisana je Jedinstvena ruska stranka kao stranka nacionalne manjine. U Registar političkih stranka kao 108. stranka u Srbiji upisana je Jedinstvena ruska stranka kao stranka nacionalne manjine… »

Telo žene pronađeno u Nišavi

Večernje novosti 12.03.2016
Telo žene (88) pronađeno je jutros u Nišavi kod Medoševačkog mosta, saopšteno je iz Hitne pomoći u Nišu. Telo žene (88) pronađeno je jutros u Nišavi kod Medoševačkog mosta, saopšteno je iz Hitne pomoći u Nišu. Kako je rečeno u policiji u… »

U amanet ostala 64 zakona

Večernje novosti 12.03.2016
Od raspuštanja parlamenta poslanici u Skupštinu svraćaju na zakazane događaje. OTKAD je Skupština raspuštena poslanici retko svraćaju u parlamentarno zdanje i dolaze samo na unapred zakazane događaje. Nedavno se potpredsednik Igor Bečić sastao… »

IZBORI 2016 Mađarski pokret i DZVM u koaliciji na svim nivoima

Večernje novosti 12.03.2016
Mađarski pokret i Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara (DZVM) potpisali su sporazum o zajedničkom nastupu na izborima svim nivoima. Mađarski pokret i Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara (DZVM) potpisali su sporazum o zajedničkom nastupu… »

Aleksandar Karađorđević: Tužiću Srbiju do Strazbura ako mi ne vrati dedovinu

Večernje novosti 12.03.2016
Princ Aleksandar Karađorđević o vraćanju imovine oduzete kraljevskoj porodici posle Drugog svetskog rata. ALEKSANDAR Karađorđević nije odmah reagovao na odluku Agencije za restituciju kojom je odbijen zahtev njegove porodice da im se vrati Dvorski… »

INTERJVU Momir Stojanović: Podržavam Vučića, a ne gradsku vlast

Večernje novosti 12.03.2016
Bivši poslanik SNS Momir Stojanović o odluci da nastupi sa grupom građana u Nišu. Predsednik stranke mi je poželeo sreću. MOJA odluka da nastupim na lokalnim izborima u Nišu sa Grupom građana nije uperena ni protiv SNS, ni protiv premijera… »

ŠPIJUNKA: Kavijar pa čaj

Večernje novosti 12.03.2016
Sastanak predsednika Rusije i Srbije Vladimira Putina i Tomislava Nikolića potrajao je u četvrtak duže nego što je bilo predviđeno, a u planu posete nije bilo radnog ručka. SASTANAK predsednika Rusije i Srbije Vladimira Putina i Tomislava Nikolića… »

IZBORI 2016. Radojević osnovao grupu građana

Večernje novosti 11.03.2016
Poslanik SNS i bivši poverenik Gradskog odbora Aleksandar Radojević saopštio je u petak da je napustio stranku i osnovao grupu gra. REPUBLIČKI poslanik SNS i bivši poverenik Gradskog odbora Aleksandar Radojević saopštio je u petak da je napustio… »