Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 12.03.2016

Policija: Kit Emerson verovatno izvršio samoubistvo

Večernje novosti 12.03.2016
Britanski rok muzičar Kit Emerson, koji je juče nađen mrtav u svom stanu u Kaliforniji, verovatno je izvršio samoubistvo. Britanski rok muzičar Kit Emerson, koji je juče nađen mrtav u svom stanu u Kaliforniji, verovatno je izvršio samoubistvo… »

Šta svaki tim čini uspešnim

Večernje novosti 12.03.2016
Prvi uslov za uspeh timskog rada je sigurnost, što znači da članovi tima treba da se osećaju bezbedno da dele informacije i mišljenja bez bojazni da će neko to zloupotrebiti i okarakterisati ih kao nesposobne. KOLIKO je timski rad važan, odavno je… »

Želim da budem ponos Srbije

Večernje novosti 12.03.2016
Sanja Vučić o očekivanjima pred odlazak na prestižno muzičko takmičenje. Plasman mi nije najvažniji već da u Stokholmu što bolje predstavim pesmu koja je izuzetno moćna. ČUDA su moguća! To najbolje zna Sanja Vučić (22), predstavnica Srbije… »

Ispunjava me radost davanja

Večernje novosti 12.03.2016
Tamara Grujić o svojoj emisiji i misiji na Kometu, lepotama ovog dela zemlje, mladima... Radost davanja je ono što me istinski ispunjava, jer je svuda oko nas sve češći samo suvi interes. KOLIKO je samo domova koje je Tamara Grujić, sa svojim… »

Polna bolest od jednog seksa bez zaštite

Večernje novosti 12.03.2016
Docent Dušan Škiljević, o porastu polno prenosivih bolesti, rizicima i lečenju: Rizik da se muškarac od partnerke zarazi hlamidijom je 20 odsto, a opasnost da ona dobije istu infekciju od zaraženog partnera je duplo veća. SAMO tokom jednog… »

Uvek se obradujem dolasku u Beograd

Večernje novosti 12.03.2016
Španska diva Lus Kasal večeras nastupa u Sava centru. ŠPANSKA muzička diva Lus Kasal održaće večeras koncert u beogradskom Sava centru, u okviru 17. "Gitar art festa", koji pod sloganom "Samostalno" traje do sutra. Povodom nastupa slavne pevačice… »

Moderni od glave do pete

Večernje novosti 12.03.2016
Ukoliko ste krupnije građe, nogavice treba da budu malo uže, a pantalone da vam "leže" tačno na struku. Nižim muškarcima bolje stoje pantalone koje se blago sužavaju. Muškarcima koji žele da uvek budu u trendu, dizajneri ove sezone predlažu… »

Selo nam je u pepelu!

Večernje novosti 12.03.2016
Radoš Bajić I Jelena Gavrilović o novom filmu „Braća po babine linije”. Komedija „Braća po babine linije” ima za cilj da opusti i nasmeje gledaoce, ali i da prenese društvene poruke. OVE godine navršava se decenija otkako je pala prva klapa… »

San utiče na kreativnost

Večernje novosti 12.03.2016
Dok spavamo, mozak obrađuje dostupne informacije, koje će nam, kada se probudimo, pomoći da donesemo pravilne odluke. Važno je da spavamo i pre i posle učenja, jer tako odmaramo mozak. Stručnjaci stalno ističu da je važno da se naspavamo, da bi… »

Filodendron voli makaze

Večernje novosti 12.03.2016
Ukrasno šiblje trebalo bi da orežete najkasnije tokom marta. Zapušteno grmlje koje nikada ili dugo nije orezivano ne može da se podmladi jednim orezivanjem. UKRASNO šiblje se orezuje u februaru i martu, pa ko u dvorištu ima rododendrone, kamelije… »