Kultura arhiva vesti 12.03.2016

Predstava "Ubiti Zorana Đinđića" večeras u Mikseru

Press 12.03.2016
Predstava "Ubiti Zorana Đinđića", nastala u produkciji Studentskog kulturnog centra Novi Sad, biće izvedena večeras u Mikser hausu u Beogradu. Foto:B92.net Pozorišni komad po motivima istoimene drame koju su napisali Rajko Đurić i Zlatko Paković… »

Luz Kasal večeras u Sava Centru

Press 12.03.2016
Jedan od najznačajnijih svetskih vokala, španska zvezda Lus Kasal, održaće večeras koncert u Sava centru u okviru 17. Guitar Art festivala. Foto:B92.net Poznata srpskoj publici prvenstveno po numerama "Piensa en mi" i "Un ano de amor" iz filma… »

Minut ćutanja u Ateljeu 212 zbog smrti Dragana Nikolića

RTV 12.03.2016
BEOGRAD - Ansambl Ateljea 212 i zaposleni, kao i publika, oprostili su od glumca Dragana Nikolića minutom ćutanja pred početak predstave "Avgust u okrugu Osejdž". Nikolić je preminuo juče u 72. godini života, a direktor Ateljea 212 Branimir Brstina… »

Mira Stupica imala moždani udar!

24 Sata 12.03.2016
Mira Stupica, preksinoć je doživela moždani udar, zbog kojeg je primljena na Neurološko odeljenje Urgentnog centra u Beogradu. Informaciju o zdravstvenom stanju čuvene glumice, rođene sestre glumca Bore Todorovića i tetke Srđana Žike Todorovića… »

Najbolji filmski citati Dragana Nikolića

Press 12.03.2016
Dragan Nikolić, neponovljivi glumac, igrao je u velikom broju legendarnih filmova. Foto:B92.net Izdvajamo vam neke od njegovih najboljih i najpopularnijih citata, koji se i dan danas prepričavaju i koji su već ušli u "narodni" govor: “Ti, nemoj da… »

Andrija Milošević posvetio pesmu Gagi Nikoliću: Bio jednom jedan čovek

24 Sata 12.03.2016
Preminulom glumcu Draganu Nikoliću odali su poštovanje mnogi, nakon velikih reči onih koji su ga poznavali, ali onih koji nisu, glumac Andrija Milošević rešio je to da učini pesmom. Od velikana domaćeg glumišta, Dragana Nikolića, Beograđani su… »

Balkan se oprašta od Gage Nikolića

Press 12.03.2016
Mediji u regionu izvestili su opširno o odlasku velikog srpskog glumca Dragana Nikolića koji je u petak preminuo u 73. godini. Foto:Tanjug U BiH portal "Avaz.ba" je objavio foto-galeriju sa slikama Dragana Nikolića i njegove supruge Milene Dravić na… »

Priča Harisona Forda Potresla Svet: Glumčeva ćerka boluje od teške bolesti

Kurir 12.03.2016
Glumac Harison Ford je otkrio da njegova ćerka boluje od teške bolesti. Na skupu epileptičara koje se održalo u Njujorku, glumac je rekao da njegova ćerka Džordža od detinjstva boluje od epilepsije, a izrazio je i svoju želju da doprinese… »

Dragan Nikolić nije slavio rođendan godinama, a razlog će vas rasplakati

24 Sata 12.03.2016
Velikan srpskog glumišta Dragan Nikolić (71) napustio nas je juče nakon duge i teške bolesti. Kako prenosi "NaDlanu", tri smrti su obeležile Gagin život. Posle smrti starijeg brata Miroslava, Dragan Nikolić se povukao u sebe. Dugo je patio, bio na… »

(Foto) Smučila Im Se Apstinencija: Sijara se verila za američkog ragbistu

Kurir 12.03.2016
Pevačica Sijara i ragbista Rasel Vilson u vezi su 11 meseci, a vezu su ozvaničili romantičnom veridbom na plaži. Njih dovje su letos izjavili kako se suzdržavaju od seksa sve dok ne zakorače u bračne vode, ali ipak, sada su korak bliže intimnosti… »