Kultura arhiva vesti 12.03.2016

Paković: Predstava o Đinđiću, i podsećanje i osveta...

B92 12.03.2016
Izabrati Zorana Đinđića u političkom smislu kao uzor nije jednostavno, zato je i ubijen, država nije mogla da prati te reforme koje je on predlagao, kaže u razgovoru za Tanjug reditelj predstave "Ubiti Zorana Đinđića" koja se večeras izvodi u… »

Luz Kasal održala koncert u Beogradu

RTV 12.03.2016
BEOGRAD - Španska pevačica Luz Kasal održala je koncert u punoj Velikoj dvorani Centra "Sava" u okviru 17. Gitar art festivala. Pevačica poznata po pesmi "Godina ljubavi" iz filma "Visoke potpetice" Pedra Almodovara, pozdravila je publiku rečima… »

Minut ćutanja u Ateljeu 212 zbog smrti D. Nikolića

B92 12.03.2016
Ansambl Ateljea 212 i zaposleni, kao i publika, oprostili su od glumca Dragana Nikolića minutom ćutanja pred početak predstave "Avgust u okrugu Osejdž". Ansambl Ateljea 212 i zaposleni, kao i publika, oprostili su od glumca Dragana Nikolića minutom… »

Mira Stupica (92) U Bolnici: Glumica doživela moždani udar?

Kurir 12.03.2016
BEOGRAD - Naša proslavljena dramska umetnica Mira Stupica doživela je moždani udar u četvrtak uveče. Ona je primljena na Neurološko odeljenje Urgentnog centra u Beogradu, nezvanično saznaje list. U avgustu je proslavila 92. rođendan u najužem… »

Najbolji filmski citati Dragana Nikolića

B92 12.03.2016
Dragan Nikolić, neponovljivi glumac, igrao je u velikom broju legendarnih filmova. Izdvajamo vam neke od njegovih najboljih i najpopularnijih citata, koji se i dan danas prepričavaju i koji su već ušli u "narodni" govor: “Ti, nemoj da vređaš… »

Andrija Milošević posvetio pesmu Gagi Nikoliću: Bio jednom jedan čovek

24 Sata 12.03.2016
Preminulom glumcu Draganu Nikoliću odali su poštovanje mnogi, nakon velikih reči onih koji su ga poznavali, ali onih koji nisu, glumac Andrija Milošević rešio je to da učini pesmom. Od velikana domaćeg glumišta, Dragana Nikolića, Beograđani su… »

Sećanje Na Dragana Nikolića I Neko Davno Vreme: Kao deca trčali smo kući da gledamo tvoje serije

Kurir 12.03.2016
BANJALUKA, ZAGREB - Mediji u regionu izvestili su opširno o odlasku velikog srpskog glumca Dragana Nikolića koji je u petak preminuo u 73. godini. U BiH je portal Avaz.ba objavio foto-galeriju sa slikama Dragana Nikolića i njegove supruge Milene… »

Priča o teško bolesnoj ćerki Harisona Forda je potresla ceo svet

24 Sata 12.03.2016
Glumac Harison Ford je otkrio da njegova ćerka boluje od teške bolesti. Glumac je u Njujorku na skupu epileptičara otkrio da njegova 26-godišnja ćerka Džordža od detinjstva boluje od te bolesti. Ford je ispovedajući se želeo da doprinese… »

Dragan Nikolić nije slavio rođendan godinama, a razlog će vas rasplakati

24 Sata 12.03.2016
Velikan srpskog glumišta Dragan Nikolić (71) napustio nas je juče nakon duge i teške bolesti. Kako prenosi "NaDlanu", tri smrti su obeležile Gagin život. Posle smrti starijeg brata Miroslava, Dragan Nikolić se povukao u sebe. Dugo je patio, bio na… »

(Foto) Smučila Im Se Apstinencija: Sijara se verila za američkog ragbistu

Kurir 12.03.2016
Pevačica Sijara i ragbista Rasel Vilson u vezi su 11 meseci, a vezu su ozvaničili romantičnom veridbom na plaži. Njih dovje su letos izjavili kako se suzdržavaju od seksa sve dok ne zakorače u bračne vode, ali ipak, sada su korak bliže intimnosti… »