Regioni arhiva vesti 12.03.2016

Koalicija SDS, PZNG i Nova snaga predala sedmu izbornu listu

Ritam grada Kg 12.03.2016
Koalicija SDS-Rusinska demokartska stranka, koju pored ove dve stranke čine i Pokret za naš grad i Nova snaga, predala je danas, nešto posle 10 sati, Gradskoj izbornoj komisiji izbornu listu „Boris Tadić – Za naš grad – SDS“, koju je svojim… »

"Šetnja za Zorana"

RT Kragujevac 12.03.2016
Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović i predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić položili su danas vence i upalili sveće na mestu ispred sedišta Vlade Srbije, gde je 12. marta 2003, ubijen premijer i predsednik… »

Štab: Stanje stabilno, na snazi puna mobilnost

Ritam grada Kg 12.03.2016
Iako je na teritoriji Kragujevca situacija stabilna, sve službe dežuraju 24 sata i u punoj su mobilnosti, rečeno je na sednici Štaba za vanredne situacije grada Kragujevca na kojoj je razmatrano stanje u gradu između dve sednice. U tom periodu… »

Telo žene pronađeno u Nišavi

OK radio 12.03.2016
Telo žene (88) pronađeno je u subotu u Nišavi kod Medoševačkog mosta, saopšteno je iz Hitne pomoći u Nišu. Kako je rečeno u policiji u Nišu, na osnovu izjava očevidaca ustanovljeno je da je žena izvršila samoubistvo "ušavši u Nišavu sa… »

Predsednikov savetnik nelegalno diplomirao u Leskovcu?

OK radio 12.03.2016
Savetnik predsednika Srbije za privredu Predrag Mikić nezakonito je upisao jednu, a potom se prebacio na drugu višu školu u Leskovcu i mimo procedura trogodišnje studije završio za samo godinu dana. Predrag Mikić, dugogodišnji bliski saradnik… »

Stefanović: Ako zatreba, zbog poplava ćemo angažovati i Rusko-srpski humanitarni centar

Blic 12.03.2016
Povodom vanredne situacije zbog poplava, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je danas Niš, policiju i žandrmeriju. Stefanović je izjavio da je situacija u gradu pod kontrolom, da je korito reke očišćeno, ali da su… »

Mobilna medicinska pomoć u niškim selima

Večernje novosti 12.03.2016
Mobilne ekipe lekara i medicinskih sestara niškog Doma zdravlja i tokom ove godine obilaziće stara i nepokretna lica u selima na niškom području jer su u budžetu grada Niša obezbeđena 15 miliona dinara za njihov rad. Mobilne ekipe lekara i… »

Zbog ciklona iz Bugarske, preventivno pojačane snage na istoku Srbije

Press 12.03.2016
Pomoćnik načelnika Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Goran Nikolić izjavio je jutros da trenutno nema većih problema u Srbiji kada je reč o poplavama, ali su zbog najava Republičkog hidrometeorološkog zavoda, preventivno pojačane snage na… »

Rebić: Pirotu pomoć policije

Pirotske vesti 12.03.2016
Vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić, rekao je beogradskim medijima, da se sutra očekuje od 30 do 40 litara kiše po metru kvadratnom, ali da su policija i žanadrmerija spremna da odgovori svakom izazovu. -Dopdatne policijske snage… »

Izlila se Južna Morava u Grdelici

Južne vesti 12.03.2016
Leskovac Južna Morava izlila se jutros nedaleko od centra Grdelice nadomak Leskovca, a članovi Štaba za vanredne situacije su na terenu i prave odbrambeni zid džakovima peska. Okolna domaćinstva još nisu ugrožena, ali je pod vodom uređeni zasad… »