Regioni arhiva vesti 12.03.2016

Proglašena sedma po redu izborna lista

iKragujevac 12.03.2016
Koalicija SDS-Rusinska demokartska stranka predala je danas, nešto posle 10 sati, Gradskoj izbornoj komisiji izbornu listu ''Boris Tadić-Za naš grad-SDS'' koju je svojim potpisima podržalo 3223 birača. Uvidom u dokumentaciju utvrđeno je da je… »

Jovanović (LDP): Borba za punu istinu o ubistvu Zorana Djindjića

Beta video 12.03.2016
BEOGRAD - ``Mi želimo da Srbija bude srećna, a to nećemo postići ako bežimo od problema, već ako im idemo u susret, baš onako kako je to i Zoran činio. Njegove ubice 13 godina nakon atentata možda jesu u zatvoru, ali da se i dalje ne zna pozadina… »

Štab: Stanje stabilno, na snazi puna mobilnost

Ritam grada Kg 12.03.2016
Iako je na teritoriji Kragujevca situacija stabilna, sve službe dežuraju 24 sata i u punoj su mobilnosti, rečeno je na sednici Štaba za vanredne situacije grada Kragujevca na kojoj je razmatrano stanje u gradu između dve sednice. U tom periodu… »

Telo starice plutalo Nišavom

Jugmedia 12.03.2016
NIŠ -Telo starije žene koje pluta Nišavom izazvalo je uznemirenje većeg broja Nišlija koji su jutros šetali pored reke na potezu od centra grada ka Medoševačkom mostu. U Hitnoj pomoći potvrdili su za Jugmediu da su u 7.30 primili prvi poziv o… »

MUĆKE Nikolićev savetnik završio Visoku poslovnu školu u Leskovcu za godinu dana?!

Jugmedia 12.03.2016
BEOGRAD/LESKOVAC – Predrag Mikić, savetnik za privredu predsednika Srbije Tomislava Nikolića, nezakonito je upisao Višu tekstilnu školu u Leskovcu, pa prebačen na Visoku poslovnu školi u istom gradu, gde je pod nerazješnjenim okolnostima stekao… »

Stefanović: Ako zatreba, zbog poplava ćemo angažovati i Rusko-srpski humanitarni centar

Blic 12.03.2016
Povodom vanredne situacije zbog poplava, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je danas Niš, policiju i žandrmeriju. Stefanović je izjavio da je situacija u gradu pod kontrolom, da je korito reke očišćeno, ali da su… »

Mobilna pomoć starima na selu

Jugmedia 12.03.2016
NIŠ -Mobilne ekipe lekara i medicinskih sestara niškog Doma zdravlja obilaziće stara i nepokretna lica u selima na niškom području jer su u budžetu grada Niša obezbedjena 15 miliona dinara za njihov rad. Odluku o izdvajanju sredstava donelo je… »

Zbog ciklona iz Bugarske, preventivno pojačane snage na istoku Srbije

Press 12.03.2016
Pomoćnik načelnika Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Goran Nikolić izjavio je jutros da trenutno nema većih problema u Srbiji kada je reč o poplavama, ali su zbog najava Republičkog hidrometeorološkog zavoda, preventivno pojačane snage na… »

Rebić: Pirotu pomoć policije

Pirotske vesti 12.03.2016
Vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić, rekao je beogradskim medijima, da se sutra očekuje od 30 do 40 litara kiše po metru kvadratnom, ali da su policija i žanadrmerija spremna da odgovori svakom izazovu. -Dopdatne policijske snage… »

Izlila se Južna Morava u Grdelici

Južne vesti 12.03.2016
Leskovac Južna Morava izlila se jutros nedaleko od centra Grdelice nadomak Leskovca, a članovi Štaba za vanredne situacije su na terenu i prave odbrambeni zid džakovima peska. Okolna domaćinstva još nisu ugrožena, ali je pod vodom uređeni zasad… »