Društvo arhiva vesti 22.03.2016

Otkazani sutrašnji letovi za Brisel

RTV 22.03.2016
BEOGRAD - Kompanija Er Srbija otkazala je sutrašnje letove sa aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu za Brisel, a eventualne promene u redu letenja za četvrtak 24. mart objaviće naknadno. Kako je večeras saopšteno iz te kompanije, otkazani su sutrašnji… »

Sutra Još Hladnije I Sa Snegom: Pljuštaće kiša, najviša dnevna samo 6 stepeni!

Kurir 22.03.2016
BEOGRAD - U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno s kišom, uz umeren i jak vetar i temperaturu do šest stepeni Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Na planinama se očekuje vlažan sneg, dok su na jugoistoku zemlje mogući i… »

Nove Padavine U Srbiji Marić: Podignut stepen pripravnosti zbog kiše

Kurir 22.03.2016
BEOGRAD - Načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić izjavio je danas da je zbog kiše podignut stepen pripravnosti službi angažovanih na sprečavanju izlivanja reka. Marić je rekao da za sada nema kritičnih tačaka, budući… »

AMSS: Kiša otežava saobraćaj

Novi magazin 22.03.2016
Mogući su i odroni, a u planinskim predelima meteorolozi najavljuju susnežicu i sneg, pa je u jutarnjim i večernjim satima moguća pojava slabe poledice. Prema informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja… »

Most na Adi i Palata Albanija u bojama Belgije

B92 22.03.2016
Beograd -- Most na Adi, Palata Albanija i Stari dvor u Beogradu su u znak solidarnosti sa žrtvama terorističkog napada u Belgiji osvetljeni u bojama belgijske zastave. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da je to simboličan način da Beograd… »

Gocić: Navijači, podržite nas na putu za Rio

Blic 22.03.2016
Posle Novog Sada vaterpolo reprezentativci Srbije nastavili su „mts turneju šampiona“ druženjem u mts poslovnici u Beogradu. Svi prisutni imali su priliku da se druže i fotografišu sa Strahinjom Rašovićem i Živkom Gocićem koji su, na… »

Najjeftinije je putovati u Varšavu

Radio 021 22.03.2016
Post Office svake godine pravi spisak najjeftinijih evropskih gradova, a na prvom mestu se ove godine našla prestonica Poljske, Varšava. Kriterijumi prema kojima se pravi ova lista su cene kafe, piva, bezalkoholnih pića, obroka za dvoje, avioprevoza… »

Dan voda: Vodu štedeti i čuvati za budućnost

RTV 22.03.2016
BEOGRAD - U svetu se danas obeležava Dan voda, a tim povodom Ministarstvo poljoprivrede i životne sredine poručuje da se voda mora štedeti i čuvati, jer je to jedan od kapitalnih resursa. Svetski dan voda uveden je 22.marta 1992. godine odlukom UN, a… »

Srpska Direktorka Za Dlaku Izbegla Napad U Briselu: Hvala Bogu što nisam ranije krenula na aerodrom!

Kurir 22.03.2016
BRISEL - Hvala Bogu, da nisam krenula na aerodrom ranije pošto sam u 10 sati imala sastanak. Čula sam da je “ček-in” hol u potpunosti uništen. Moj predsednik je bio zarobljen na aerodromu, ali na sreću dobro je - priča Mirjana Čizmarov… »

"Nema uvek političke podrške za reforme"

RTV 22.03.2016
BEOGRAD - Reforme javne uprave u Srbiji svode se na usvajanje propisa, dok njihovo sprovođenje nema uvek političku podršku, zaključeno je danas na konferenciji o indeksu transparentnosti lokalnih samouprava koju je organizovala organizacija… »